12.06.2024

Doctor pentru motorhome – service mobil în UK

Doctor pentru motorhome – service mobil în UK, gata să intervină pentru mici defecțiuni la rulota sau motorhome.

În Europa, fenomenul călătoriilor cu rulota sau autorulota este foarte dezvoltat. Business-urile adiacente sunt deasemenea foarte dezvoltate în țări precum Olanda, Germania, Anglia. Unul din aceste business-uri este dezvoltat de Matt, în South Yorkshire, Anglia.

Mobile caravan doctor – firma lui Matt, oferă reparații și service pentru rulote și autorulote și este chemat pentru reparații de urgență în zona South Yorkshire și în jur, oferind asistență de avarie în situații de urgență.

Mobile caravan doctor este acreditată de ALKO, BPW, Thetford, ALDE, Sargent, Truma.

Fiind un atelier mobil complet firma lui Matt poate veni inclusiv la domiciliu sau la spațiul de depozitare a RV-ului. Printre serviciile oferite sunt: montat și reparat aparate electrice, montare panouri solare, servicii sisteme de încălzire, de gaze, lucrări de reparații la caroserie etc.
Dacă călătorești prin Anglia cu camperul și se întamplă să ai probleme cu autorulota, e bine să știi că există un „doctor mobil” pentru camperul tău. Tot ce trebuie să faci este să îl suni pe Matt, care este autorizat să facă reparații și el se va deplasa în locația unde te afli, mai ales dacă defecțiunea nu iți permite să te deplasezi.

Pe site ai toate informațiile: Mobile caravan doctor

Text: RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

 

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857