24.07.2024

Doi români au plecat în aventură cu campervanul în Islanda

Monica și Ionuț din București, un cuplu îndrăgostit de călătorii, au decis să plece pentru o perioadă mai lungă în Islanda cu „Vănel”, camper vanul lor.

În timp ce pentru mulți dintre iubitorii de ieșiri în aer liber cu rulota sau autorulota, ieșirile de weekend sau 1-2 vacanțe pe an reprezintă un vis, Monica și Ionuț, doi bucureșteni pasionați de călătorie, au decis să plece într-o excursie mai lungă cu camper vanul lor pe care l-au denumit „Vănel” și nu oriunde, ci tocmai în Islanda.

Cei doi si-au achiziționat în 2018 un camper van Westfalia Amundsen 600D, cu care au început să călătorească prin țară și prin Europa. Anul 2021 au decis că trebuie să meargă într-o călătorie sabatică, inițial vroiau să meargă în Japonia rurală sau Australia, dar nu s-a putut, iar după mai multe calcule și consfătuiri, au ales să merargă în Islanda.

Bogdan și Adelina Vlădescu au realizat un vlog interesant despre pregătirile celor doi temerari.

Monica și Ionuț, au și un canal de youtube unde pun video din călătoriile lor cu „Vănelul”.

Dacă vreți să îi urmăriți pe cei doi temerari în aventura lor în Islanda, puteți să vă abonați la canalul lor de YouTube: Casaperoti Westfalia Amundsen

Le ținem pumnii celor doi și abia aștept să văd următoarele locuri pe unde merg. La întoarcere îi așteptăm să povestească pe larg despre aventura lor!

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

 

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857