24.07.2024

Două săptămâni dedicate autorulotelor în toată Franța în perioada 17-31 octombrie

Eveniment excepțional: Două săptămâni dedicate autorulotelor – evenimentul este programat în perioada 17-31 octombrie 2020 la reprezentanțele și dealerii din Franța. 

De obicei, în toate reprezentanțele din Franța în luna martie se organizau prezentări ale noilor colecții de autorulote. Însă în 2020, din cauza anulării saloanelor pentru RV, se va organiza o ediție specială care este programată în perioada 17-31 octombrie. O inițiativă bună, care va permite pasionaților și iubitorilor de caravaning și timp liber, să descopere noile colecții 2021, respectând în același timp măsurile de sănătate.

Organizat în parteneriat cu sindicatul constructorilor de autorulote din Franța (UNI VDL) și camera distribuitorilor (DICA), Quinzaine du Camping-Car este un eveniment menit să mobilizeze publicul larg pentru a vizita reprezentanțele de autorulote și pentru a descoperi noile modele 2021 de autorulote. Reprezentanțele și dealerii înscriși la acest eveniment vor asigura toate măsurile de sănătate atât pentru angajați cât și pentru vizitatorii showroom-urilor, în conformitate cu reglementările în vigoare.Toate informațiile sunt pe site-ul Quinzaine du Camping-Car.

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Legendarele OKA motorhomes sunt acum disponibile la comandă

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857