12.06.2024

Drive test cu autorulote XGO în Cluj-Napoca

Ai văzut că pe șoselele din România au început să circule autorulote și ți-ai dori și tu una, dar nu știi dacă îți place sau dacă ți se potrivește? Acum ai posibilitatea să faci un drive test cu autorulota!

Cei de la XGO Autorulote din Cluj-Napoca, partenerul din România al firmei Palmowski DE (Germania) au lansat un program de drive test cu autorulota, primul de acest fel din România.

Am încercat să aflăm mai multe despre acest program de la Vasile Tiorean, Managing Partener XGO Autorulote.

Ce înseamnă acest program? Cum se pot înscrie clienții, cât durează drive testul?

Drive testul cu autorulota este pur și simplu un drive test ca la orice mașină, cu singura excepție că aici poți veni cu toată familia, cu cățel, cu prietenii cu care vrei să călătorești. Înscrierea la drive test se face pe bază de programare iar durata drive testului este de 45 min.

Cum ți-a venit ideea să faci drive test cu autorulote?

Am observat reținerea oamenilor de a conduce o astfel de mașină, mulți nu știu că se conduce cu categoria B, nu știu ce dotări au autorulotele la interior, pentru acomodarea cu spațiul interior. Dar în special se adresează șoferilor reticenți în a conduce o autorulota. Iar legat de vânzare, sunt tot mai mulți oameni care trec de la rulota la autorulota, e un trend în Europa și cu siguranță va fi și în România.

Câte autorulote sunt disponibile pentru drive test?

Pentru drive test avem 3 autorulote: XGO DYNAMIC 27 de 6 persoane, XGO DYNAMIC 69G  de 5 persoane și XGO DYNAMIC 20 pentru 4 persoane. Toate autorulotele sunt cu alcov, adică cu pat mare deasupra cabinei șoferului.

În ce date sunt programate drive testele?

Am programat drive testele în fiecare weekend, sâmbăta și duminica, în interval orar 10-16, pentru că oamenii sunt mai liber în weekend.

Pe ce distanță se merge cu autorulota sau cum se procedează?

Am decis ca drive testele să fie făcute pe două tipuri de drumuri și anume: 15 km pe drum european + 15 km autostradă (Gilău-Nădășel – proaspăt inaugurată) pentru ca să vadă cum se comportă autorulota și la viteza de croaziera de 120-130 km/h.

Își pot lua și familia cu ei în drive test?

Da. E obligatoriu 😊. Asta pentru a vedea cum se descurcă în spațiul autorulotei, care este mult mai restrâns decât un apartament sau o garsonieră.

Ce se întâmplă dacă în timpul drive testului se produce un accident? Merge cineva din partea voastră în fiecare autorulotă sau clienții merg singuri?

Mașinile sunt asigurate și în caz de accident, clienții nu au nimic de achitat. Se merge oricum cu însoțitor, însoțitor care le prezintă și toată utilitățile din autorulotele XGO.

Intenționați să faceți drive test și în alte orașe decât Cluj-Napoca?

Da, cu siguranța! Avem în plan ca din toamnă să facem asemenea drive teste și în București, Timișoara și Iași.

Ce implică aceste acțiuni din partea clienților? Adică ce trebuie să facă clientul care vrea un drive test cu autorulota?

Clienții trebuie doar să se înscrie telefonic sau pe email, mai departe – există un loc la West City unde este parcată flota noastră pentru drive test.

Care sunt obiectivele pe care le urmărești cu aceste drive teste?

Sunt 3 obiective pe care le urmărim cu aceste acțiuni: 1. să popularizez călătoriile cu camperele, 2. să treacă lumea peste “frica” de a conduce autorulotele și 3. bineînțeles să se convingă de raportul preț-calitate pe care poate să îl ofere autorulotele  XGO în acest moment în aceasta piață. Au cel mai bun preț în piață, cu 15-20% sub orice alt brand existent în Europa.

Text: RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

foto: XGO Autorulote

Camperstop/Stellplatz/Aree di Sosta/Aire de Service

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857