20.07.2024

Ediție specială sportivă cu dotări premium – Hymer Free S Blue Evolution pe șasiu Mercedes-Benz

  • Free S Blue Evolution este ediția specială a camper van-ului Hymer și se bazează pentru prima dată pe modelul Mercedes-Benz Sprinter.
  • Acest camper van sport impresionează prin designul său exterior colorat într-o nuanță vibrantă de albastru, confortul în conducere remarcabil și numeroasele detalii sofisticate.

Cu modelul Free S Blue Evolution, compania Hymer cu sediul în Bad Waldsee, Germania, a reușit încă o dată să combine standardele sale premium cu caracterul aventuros al unui camper. Hymer a dezvăluit Free S, populara sa ediție specială Blue Evolution, care se bazează acum, pentru prima dată, pe modelul Mercedes-Benz Sprinter cu tracțiune față. Accente de design sportiv și modern – inclusiv autocolante speciale în partea din spate și pe pereții laterali – creează un exterior cu adevărat atrăgător în combinație cu vopseaua caracteristică „Capri Blue”. O serie de caracteristici suplimentare – cum ar fi transmisia automată cu 9 trepte, frâna de parcare electrică și camera de mers înapoi – lucrează împreună cu numeroasele sisteme de asistență la condus pentru a crea o experiență de condus extrem de confortabilă, care completează aspectul sportiv al vehiculului. Sistemul multimedia Mercedes-Benz MBUX de 10″ oferă un sunet exclusivist și nu lasă nimic de dorit în ceea ce privește infotainmentul, navigația și comunicarea la bord. Datorită lungimii compacte a vehiculului (593 cm) și a caracteristicilor exclusive, cum ar fi acoperișul pop-top integrat cu pat dublu, Hymer Free S Blue Evolution este partenerul perfect pentru o vacanță aventuroasă în camping sau wild camping.

Design convingător la interior și la exterior

Interiorul spațios al rulotei este, de asemenea, plin de caracter și stil, datorită detaliilor de bun gust, cum ar fi finisajul minunat combinat al mobilierului alb, combinația de țesături „Kitami” și ușile albe ale dulapurilor suspendate. Noua geantă pentru ustensile cu broderie a ediției „Blue Evolution” din zona de intrare a camperului este o notă deosebit de practică. Hymer Free S Blue Evolution punctează foarte bine și în ceea ce privește confortul de dormit – acoperișul pop-top negru nu este doar un punct de atracție vizuală izbitoare, ci găzduiește și un pat dublu maxi echipat cu sistemul de dormit confort de la Hymer. Datorită unui alt pat dublu spațios și ușor de pliat în spate, vehiculul poate găzdui până la patru persoane.

Ediția specială „Blue Evolution” pe un șasiu Mercedes-Benz este disponibilă acum la prețul de 77.990 euro.

Foto credit ©Hymer GmbH & Co. KG

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Situația industriei de caravaning – probleme datorate lipsei șasiurilor

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857