23.06.2024

Epilog la Convenția anuala de caravaning România – ediția I

A trecut o săptămâna de la Convenția de caravaning din România organizată pentru prima dată de VANgabond.eu.

Mulțumesc în primul rând celor de la Haff și Motorhome pentru sprijinul moral în organizarea acestei prime întâlniri între profesioniștii din domeniul caravaningului din România. Mulțumesc tuturor participanților pentru că au ajuns la întalnire – unii au parcurs peste 1000 de km pentru a spune prezent la prima ediție a Convenției. Nu este ușor, dar trebuia făcut primul pas.

Au fost multe emailuri și mesaje private pe pagina de facebook VANgabond.eu în care mulți posesori de autorulote sau rulote ar fi vrut să participe. Cum am explicat fiecăruia în parte, scopul acestei întâlniri nu a fost să ne vedem la „o bere și un grătar” ci scopul a fost ca cei care dețin un business în acest domeniu să se vadă, să se cunoască, să vedem dacă ne putem așeza la aceeași masă fără orgolii și să facem ceva constructiv mai departe pentru caravaningul din România. Prin business înțelegând producători, dealeri, firme de închirieri, service, brokeri de leasing, campinguri, piese, presa, bloggeri.

Ca orice început, au fost nemulțumiri, scăpări, gafe care au fost sesizate de către participanții la eveniment. Am luat toate sugestiile ca fiind unele constructive și de care se va ține seama la evenimentele următoare. Vom încerca să ridicam ștacheta, dar asta doar cu sprijinul vostru, al celor implicați în fenomenul caravaningului.

Am rugat participanții să trimită un feedback cu privire la Convenția de caravaning România – ediția I, cu bune și cu rele. Pentru că numai așa consider că putem crește, dacă aflam și ce nu a funcționat la prima ediție – să corectăm la evenimentele următoare.

Până la această oră am primit răspunsuri de la cinci firme participante. Aștept în continuare și părerile celorlalți pentru a fi prezentate într-un material viitor.

Se va încerca în scurt timp constituirea unei asociații profesionale naționale a caravaningului, care sa cuprindă firmele care activează în domeniu. Totul va fi anunțat pe site.

Cam asta a fost prima ediție Convenția de caravaning din România.

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Firme participante la Convenția Anuală de Caravaning ediția a 3-a

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857