22.04.2024

Eriba Feeling 515 și Nova Light 515 pot găzdui până la șapte persoane

Noile configurații de rulote Hymer oferă un confort sporit: Eriba Feeling 515 și Nova Light 515 pot găzdui până la șapte persoane

  • Datorită greutății proprii reduse, a spațiului de depozitare amplu și a celor până la șapte locuri de dormit, ambele rulote sunt tovarășii de călătorie perfecți pentru familii.
  • Eriba Feeling 515 și Nova Light 515 se simt incredibil de spațioase, în ciuda dimensiunilor compacte ale vehiculului

Modelele Eriba Feeling și Nova Light de la Hymer dispun acum de noi configurații 515. Cele două rulote potrivite pentru familii garantează nivelul de confort pe care îl așteptați de la Eriba și se simt ca o casă de acasă. Datorită spațiului de depozitare, spațiului generos la cap și greutății proprii reduse, cele două rulote extrem de manevrabile dispun de mult spațiu suplimentar pentru toate bagajele dumneavoastră. Designul PUAL testat și dovedit asigură o izolare fiabilă și completă, astfel încât temperatura din interior să fie întotdeauna confortabilă. Compacta Eriba Feeling 515 se caracterizează prin înălțimea redusă a caroseriei și proprietățile sale aerodinamice, precum și prin acoperișul pop-top. Atunci când este deschis, se poate crea un spațiu la cap de 198 cm în doar câțiva pași simpli. Cu o înălțime totală de 257 cm, Eriba Nova Light 515 oferă, de asemenea, un spațiu generos pentru cap de 198 cm. Matthias Binder, managerul mărcii Eriba, a declarat următoarele despre noile modele: „Feeling 515 și Nova Light 515 sunt adăugirile perfecte la gamele noastre de modele, oferind o amenajare extrem de flexibilă, cu mult spațiu și până la șapte locuri de dormit.

Designul inteligent, care economisește spațiu, este ceea ce ambele rulote au în comun la bord. Dulapurile de deasupra capului, dulapurile, sertarele și compartimentele de depozitare au fost amenajate cu grijă, asigurându-se că tot ceea ce aveți nevoie în timpul călătoriei are un cămin. Un pat transversal supraînălțat în față de 140 x 200 cm, un pat supraetajat în spate de 75 x 200 cm, precum și o zonă de relaxare care poate fi transformată în pat în mod standard, înseamnă că rulota poate găzdui confortabil până la cinci persoane. Spațiul de depozitare suplimentar este creat în timpul condusului prin plierea patului supraetajat inferior. Pentru a mări numărul de paturi în Feeling 515, se poate adăuga opțional un acoperiș pop-top pentru două persoane. Datorită bucătăriei sale compacte, care include o plită cu 3 focuri și o chiuvetă separată, precum și un frigider mare cu o capacitate de 133 de litri, pregătirea meselor atunci când sunteți pe drum nu poate fi mai ușoară. Zona de luat masa confortabilă, cu scaune ample, este locul perfect pentru a petrece timp cu familia și prietenii dumneavoastră. Dacă este nevoie de mai mult spațiu în jurul patului, pentru a economisi spațiu, masa poate fi coborâtă în spațiul de depozitare din pat. Baia spațioasă și compactă poate fi folosită pentru tot felul de scopuri diferite și, pe lângă spațiile de depozitare la îndemână și un suport pentru prosoape pe ușa băii, are și o fereastră din sticlă mată. La cerere, poate fi montat și un duș.

Eriba Feeling 515 și Eriba Nova Light 515 sunt disponibile pentru a fi comandate acum.

Foto ©Hymer GmbH & Co. KG

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Pescuit și relaxare la camper – camping Perla din Amara, Ialomița

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857