20.04.2024

Expo Camping & Caravaning 2021 în luna mai la Sofia, Bulgaria

A mai rămas mai puțin timp până la începerea expoziției de caravaning de la Sofia, Bulgaria „Expo Camping & Caravaning 2021”. Până în prezent au depus cereri peste 40 de expozanți din Bulgaria și țările vecine. Evenimentul organizat de Camping.bg va reuni cele mai bune mărci și produse pentru camping, caravaning și agrement.
Noile modele de rulote, mașini specializate, colecții de corturi, rucsaci și tot felul de echipamente pentru camping și recreere activă în natură vor fi prezentate în parcarea hipermarketului Metro de pe bulevardul Tsarigradsko Shosse din Sofia.
Vor fi prezentate ultimele modele de autorulote de la mărcile Hymer, VW, Laika, Dethleffs, Mobilvetta, Hobby, Megamobil și altele. Iubitorii de călătoria cu corturi vor găsi cele mai noi modele de  corturi Outwell, Robens, EasyCamp, Coleman, Huskey etc., inclusiv corturi de acoperiș.
La „Expo Camping & Caravanning 2021” veți putea vedea mașini de agrement de la mărcile Peugeot, Honda, VW și Isuzu, precum și motociclete Honda. Printre expozanți va fi pentru prima dată și Ministerul Turismului din Bulgaria, cu stand propriu, care va prezenta materiale despre turism în Bulgaria.
Vizitatorii vor avea ocazia să participe la o tombolă cu multe premii, dintre care cel mai mare este un weekend gratuit cu un camper, oferit de Camper Center Hymer Bulgaria.
„Expo Camping & caravaning” este singura expoziție specializată din Bulgaria pentru camping, caravaning și turism în aer liber. A treia ediție va avea loc în perioada 14-16 mai la Sofia în parcarea magazinului Metro Sofia 1 de pe bulevardul Tsarigradsko Shosse 7-11 km.
Intrarea pentru vizitatori este gratuită.
Site-ul web al expoziției: www.expo.camping.bg
Eveniment Facebook: https://fb.me/e/1q4zSMOxb

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Călătoriile în Europa – detectorul de radar la autorulotă sau rulotă

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857