19.05.2024

Expo Camping & Caravanning din Bulgaria, ediția a II-a

foto: Marian Mocanu – fotografie produs

Weekendul 13-14 aprilie, echipa VANgabond.eu a fost prezentă la cea de-a doua ediție a Expo Camping & Caravanning de la Sofia, Bulgaria. La această ediție, organizatorul, Camping.bg a ales echipa VANgabond.eu să facă fotografiile și filmările oficiale!

Expoziția a fost în parcarea Metro Sofia, iar dacă în 2018 spațiul alocat pentru eveniment a fost de 3000 m2, anul acesta, spațiul a fost de 3300 m2. Intrarea la expoziție a fost gratuită și anul acesta.

foto: Marian Mocanu – fotografie produs

La această ediție au fost 50 de expozanți din Bulgaria, Grecia, Turcia și Serbia. Au fost standuri cu corturi, accesorii și articole pentru camping, biciclete electrice, caiace, corturi auto, rulote, motorhome, campervanuri, firme de închirieri autorulote, dealeri de motorhome (Laika, Burstner, Rimor, Volkswagen, Bravia, Sunlight), sisteme de gătit solare, campinguri, platforme de închiriere autorulote și rulote.

Am numărat 17 motorhome-uri și campervan-uri în cadrul expoziției și 4 mini rulote cu corturi.

În cortul dedicat prezentărilor, pe parcursul celor două zile, au fost 20 de prezentări ale diferitelor companii din domeniu caravaningului și campingului, incluzând prezentări de campinguri din Bulgaria, Grecia și Serbia.

Conform organizatorului expoziției, au fost 10.000 de vizitatori în cele două zile de eveniment, vizitatori din Bulgaria, Grecia, Turcia, România, Macedonia și Serbia.

Vremea a fost în mare parte înnourată dar prielnică pentru vizitatori și expozanți deopotrivă.

foto: Marian Mocanu – fotografie produs

Un time lapse de 360 grade, 0 oră într-un minut, poate fi văzut aici:

Lista participanților și layoutul expoziției sunt disponibile pe site-ul organizatorului Camping.bg

Text: VANgabond.eu – motorhome travel Romania

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857