13.06.2024

Expoziția Caravan, Motorhome & Adventure 2023, la Hala Laminor, sector 3, București

Avem câteva idei din partea câtorva participanți și vizitatori la Salonul Nautic București și expoziția Caravan, Motorhome & Adventure.

Hala istorică Laminor din Sectorul 3 va găzdui, în perioada 30 martie – 2 aprilie, Salonul Nautic Internațional București dar și expoziția Caravan, Motorhome & Adventure. Anul acesta vor exista debuturi în secțiunea Made in Romania, atât la secțiunea ambarcațiuni cât și la vehicule recreaționale. Dacă cu ceva ani în urmă, industria de rulote și autorulote era destul de discretă, iată că încet-încet ia amploare și în România turismul cu vehiculele recreaționale. Iar orice industrie trebuie să aibe și o expoziție. Aceasta este Caravan, Motorhome & Adventure.

Cele mai puternice companii participă în mod regulat la eveniment. Împreună au dat naștere unui show 2 în 1, un reper important pentru domeniille reprezentate. Pasionații așteptă cu nerăbdare în fiecare an acest eveniment unde sunt întâmpinați de profesioniști cu noutăți și promoții Evenimentul este unic în România, se bucură de recunoaștere internațională și este un reper zonal pentru domeniile reprezentate.

RVTravel.eu este pertenerul evenimentului care se va desfășura în 30 martie – 2 aprilie la Hala Laminor din București.

Vă așteptăm acolo!

#rvtravel #caravanmotorhomeadventure

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Prima Convenție de caravaning în România la Reșca, județul Olt

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857