22.07.2024

Expoziția Outdoor & Camping ediția de toamnă 2020 la Sofia

Pe 13 septembrie a avut loc expoziția Outdoor & Camping, ediția de toamnă 2020 la Sofia în Bulgaria, unde au fost prezentate noile modele de autorulote

Pentru al treilea an consecutiv, parcarea hipermarketului Metro a fost plina cu autorulote, rulote, mașini turistice, corturi, echipamente și accesorii pentru camping și turism și multe alte produse utile pentru iubitorii de relaxare în aer liber. Expoziția tradițională organizată de Camping.bg, trebuia să aibe loc in 8 – 10 mai, dar a fost amânată pentru luna septembrie și avut loc loc în toamnă sub un nume diferit – Outdoor & Camping. Din cauza crizei coroana, evenimentul a fost planificat pentru o singură zi – 13 septembrie, dar cu program de lucru extins pentru vizitatori – de la 10:00 la 20:00.

Pe o suprafață totală de expoziție de 1.400 mp s-au prezentat 25 de companii bulgare, care au prezentat vizitatorilor multe produse interesante. Numărul vizitatorilor a fost de aproximativ 6.500 pe perioada evenimentului.

Organizatorii Camping.bg au distribuit tuturor vizitatorilor un ghid de camping pentru Bulgaria pentru 2020. A fost, de asemenea, organizată o tombolă, iar participanții au putut câștiga un weekend cu un camper de lux. Au fost completate 3.000 de cupoane. Câștigătorii au fost extrași în fața publicului imediat după sfârșitul expoziției.

Foto: Camping.bg

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Industria de camping din Germania în creștere conform Oficiul Federal de Statistică

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857