24.07.2024

Fabrica Hobby din Germania reia producția de săptămâna viitoare

Fabrica de rulote Hobby din nordul Germaniei a anunțat că își reia producția treptat începând de săptămâna viitoare. Operațiunile vor începe în anumite zone începând cu data de 20 aprilie, în conformitate cu reglementările stricte de igienă. 

Începând de săptămâna viitoare, producătorul nord-german va relua activitatea în domeniile cheie ale producției. Compania a folosit timpul în perioada opririi producției pentru a introduce măsuri de precauție stricte care să ofere personalului cea mai bună protecție posibilă împotriva infectării. În fiecare hală de producție au fost amenajate „spații de igienă”, care sunt echipate cu măști de față, ochelari de protecție și dezinfectanți. Programele și procesele de producție au fost reorganizate pentru a permite respectarea măsurilor de distanțare socială, pe cât posibil. O abundență de echipamente de protecție în zonele critice, traseele prestabilite de deplasare și timpi de pauză diferiți pentru fiecare departament, asigură că mulți angajați ai companiei sunt în măsură să respecte regulile. Oriunde nu este posibil, acestea trebuie purtate măști pentru față.

„Măștile de față trebuie să fie purtate în toalete și coridoare, de exemplu, atunci când se utilizează sistemul de veghe a timpului și de prezență, și atunci când se lucrează în special în zone limitate. Regulile sunt prezentate în locații proeminente din întreaga companie și vom fi foarte vigilenți în a ne asigura că fiecare membru al personalului respectă regulile. Am coordonat măsurile pe care le luăm cu autoritățile locale de sănătate, iar autoritățile naționale de securitate profesională au făcut deja o vizită la fabrica noastră ”, spune Christian Pahl, care este responsabil pentru departamentul de securitate în muncă.

În ultimele zile, propriul departament de cusut al companiei Hobby a făcut măști de față pentru cei aproape 1.200 de membri ai personalului companiei. Fiecare membru al personalului va primi cinci măști împachetate igienic înainte de începerea lucrului. Măștile au fost realizate în conformitate cu instrucțiunile experților și pot fi spălate la 60 de grade.

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

TELECO prezintă gama de baterii cu litiu (LiFePO4) pentru RV-uri

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857