20.07.2024

FIAT Professional prezintă noua transmisie automată cu 8 trepte pentru Noul Ducato

FIAT Professional debutează cu modelul AT8, o nouă transmisie automată cu 8 trepte, pe Noul Ducato, inclusiv în varianta Camper, oferind o reducere a emisiilor de CO2 de 10 procente față de versiunea automată actuală.

AT8 are un cuplu mai echilibrat, mai eficient și mult mai controlat, pentru un confort sporit, care este acum definit de timpi de schimbare a treptelor de viteză, calitate și control îmbunătățite. Toate aceste caracteristici provin de la noile ambreiaje, rezultând o manevrabilitate mai eficientă datorită cuplului optimizat, până la cel mai bun cuplu de 450 Nm din clasa sa pentru o furgonetă de mari dimensiuni cu tracțiune față pe motorul 180 Multijet 4.0.

O altă inovație semnificativă este oferită de un acumulator hidraulic, o componentă cheie în susținerea schimbărilor de viteze ale transmisiei, care reușește să sporească competența ieșirii, permițând un timp de răspuns mai rapid, alături de un rafinament în timpul pornirii motorului la oprire.

Noul AT8 va fi oferit și pentru Ducato Camper, care va beneficia de această îmbunătățire semnificativă a transmisiei. Transmisia este potrivită pentru rulote de până la 5 tone GVW, cu o creștere de peste 600 kg față de modelele anterioare și o greutate totală, inclusiv tractarea, de 6,5 tone. Acest lucru plasează Noul Ducato și FIAT Professional drept alegeri de excepție pe piață.

Reducerea anticipată a emisiilor de CO2 care însoțește lansarea AT8 a fost deja luată în considerare în procesul de creare a Noului Ducato, datorită îmbunătățirilor aerodinamice ale acestuia.

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Challenger Sport Edition V217 | prezentare detaliată

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857