24.07.2024

FIM Caravans a surprins și prin îmbunătățirea listei de opționale

FIM Caravans a surprins și prin îmbunătățirea listei de opționale la Caravan Salon Dusseldorf.

Cel mai mare târg internațional pentru autorulote și rulote din Europa s-a desfășurat, anul acesta, în perioada 31 august – 08 septembrie. Caravan Salon Dusseldorf a fost organizat de compania Messe Dusseldorf GmbH, la Dusseldorf, Germania și este unul din cele mai mari și importante evenimente pentru industria de profil.

Datorita anvergurii sale, în cadrul târgului au fost prezenți peste 600 de expozanți internaționali și peste 2.100 de vehicule de agreement.

Anul acesta FIM Caravans s-a numărat pentru a doua oară printre expozanții din cadrul Caravan Salon. Cu un stand de dimensiuni mai mari decât în 2018, echipa FIM Caravans a întâmpinat vizitatorii cu un mini showroom pentru modelul migrator și o zonă de discuții & relaxare pentru dealeri și clienți.

Pentru că segmentul de off-road este o nișă din ce în ce mai exploatată în industria de profil. Modelul migrator a fost prezent în cadrul târgului în variantele Summer Edition, ediția de vară și Off-road 100. Acestea au atras atenția publicului prin accesoriile noi introduse și implementate. Acum modelul migrator oferă accesorii ce variază de la plase de tânțari pentru ușile laterale, la închiderea spațiilor de gătit din spate și a spațiului lateral cu corturi din gama distribuitorului multibrand Reimo. De asemenea, pentru partea de accesorii apare și suportul de bicicletă, situat în partea din față a mini caravanei.

FIM Caravans a surprins și prin îmbunătățirea listei de opționale. Printre acestea se numără înlocuirea frigiderului de 16 L cu un model mai mare și mai încăpător de 35 de L, precum și opțiunea dotării mini caravanelor cu sistemul de încălzire Webasto, vizibil în cadrul târgului doar pentru varianta Off-road 100.

migrator a fost și în acest an extrem de bine primit de către publicul german, FIM Caravans urmând să predea produsele solicitate, începând cu perioada  Februarie-Martie 2020. În prezent există o listă de așteptare pentru oricare din modele migrator.

migrator este un proiect 100% românesc, dedicat proiectării și manufacturării mini caravanelor și este primul model lansat de FIM Caravans, după doi ani de proiectare și testare în condiții off-road. Pentru mai multe informații despre brand-ul FIM Caravans și mini caravanele  migrator, puteți accesa www.fimcaravans.ro.

Foto: FIM Caravans

VANgabond.eu – travel | motorhome | Romania

https://www.rvtravel.eu/de-la-dusseldorf-la-bucuresti-fim-continua-promovarea/

 

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857