24.07.2024

FIM Caravans – locul I la secțiunea Transport, în cadrul GIA

Firma românească FIM Caravans – producător independent de rulote, a câștigat ieri locul I la secțiunea Transport, la GIA – German Innovation Award!

În data de 28 mai 2019, experții GERMAN INNOVATION AWARD, au acordat brand- ului FIM Caravans premiul pentru inovație Excellence in Business to Custumer, secțiunea TRANSPORT.

Ceremonia a avut loc la Muzeul Tehnologiei din Berlin și au luat parte peste 350 de invitațidin industria de profil și reprezentanți media. Competiția inovației a fost administrată exclusiv deConsiliul pentru Design (German Design Council), existent încă din 1953 și format la inițiativa Parlamentului German.

În cadrul GIA au existat două categorii: “Excellence in Business to Consumer” și“Excellence in Business to Business”, ambele cu un total de 40 sub-categorii.

Criteriile principale după care s-au ghidat experții GIA în selectarea câștigătorilor au inclus nivelul inovației, beneficiile utilizatorilor și raportul cost/produs. Strategia inovației a constat în evaluarea aspectelor sociale, ecologice și sustenabilitatea economică a produselor jurizate. Factori precum potențialul de dezvoltare, longevitate, calitatea tehnică și funcționalitatea produsului, au avut un rol major în evaluare.

Câștigătorii au fost selecționați de un juriu format doar din fizicieni, consilieri de brevete, oameni de știință, specialiști în finanțe, designeri de produse, istorici de tehnologie și marketing. Astfel s-a putut „garanta o evaluare individualizată, imparțială și profesională”, a subliniat Andrej Kupetz, președintele juriului.

FIM Caravans este câștigător al ediției GERMAN INNOVATION AWARD, ediția 2019, la categoria Excelență în afaceri pentru consumator, secțiunea TRANSPORT.

VANgabond.eu felicită echipa FIM Caravans și le urează succes!

 

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857