20.07.2024

FIM Caravans – Special Mention la secțiunea Volume Exterior Brand

FIM Caravans – Special Mention la secțiunea Volume Exterior Brand, în cadrul ABC (Automotive Brand Contest)

În data de 10 septembrie 2019, experții Automotive Brand Contest, au acordat brand-ului FIM Caravans pentru inovație una din cele mai înalte distincții, cea de MENȚIUNE SPECIALĂ, în cadrul secțiunii VOLUME EXTERIOR BRAND.

AUTOMOTIVE BRAND CONTEST este singura competiție internațională de proiectare pentru industria de profil. Prin aceasta, din 2011 și până în prezent, German Design Council aduce recunoaștere pentru design, formă, tehnologie și comunicare, brandurilor din industrie.

FIM Caravans este câștigător al ediției AUTOMOTIVE BRAND CONTEST 2019, la categoria VOLUME EXTERIOR BRAND, unde a primit pentru modelul migrator, MENȚIUNE SPECIALĂ. Pentru mai multe informații aici puteți accesa părerea oficială a experților ABC cu privire la produsul migrator.

migrator este un proiect 100% românesc, dedicat proiectării și manufacturării mini caravanelor și este primul model lansat de FIM Caravans, după doi ani de proiectare și testare în condiții de off-road. Pentru mai multe informații despre brand-ul FIM Caravans și mini caravanele migrator, puteți accesa www.fimcaravans.ro.

Foto: FIM Caravans

VANgabond.eu – travel | motorhome | Romania

https://www.rvtravel.eu/ideea-de-conventie-este-un-lucru-necesar-liviu-gal/

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857