24.07.2024

FIM Caravans – Suntem considerați „surpriza din România” a salonului

RVTravel.eu a stat de vorba cu Felix Istrate și Stefan Secuiu fondatorii FIM Caravans, considerați „”surpriza din România” a salonului de la Dusseldorf

Felix Istrate și Stefan Secuiu fondatorii  FIM Caravans

RV: Este prima dvs participare la salonul de la Dusseldorf. Ce așteptări aveți de la acest salon și cum se prezintă situația până acum?

FIM: Da. Suntem pentru prima dată prezenți aici ca FIM Caravan, cu stand și suntem extrem de încantați. Așteptările noastre au fost din prima zi satisfăcute și chiar depașite. Nu doar că am reușit să intrăm pe piața de profil din Europa, dar am fost primiți cu foarte mult entuziasm.

RV: A trecut primul weekend. Cum a fost primită mini-caravana migrator de către publicul de la expoziție?

FIM: Feedback-ul este extrem de pozitiv. Toți vizitatorii sunt încantați și fermecați, aș putea spune, de forma și unicitatea mini-caravanei migrator. Dar nu doar dealerii și vizitatorii au apreciat mini-caravana. Presa ne-a remarcat și suntem considerați „surpriza din România” a salonului.

RV: Sunteți, din câte știu singurul expozant din România. Cum percep vizitatorii standul românesc?

FIM: Ne-am pregătit pentru acest moment. Am realizat materiale tipărite, flyere și pliante în limba germană care descriu și detaliază produsul. Am adus cu noi un traducător de limba germană, ca să evităm barierele lingvistice și disconfortul creat de acestea. Am realizat un decor, care nu pune doar produsele în valoare, dar este confortabil și accesibil pentru cei care ne viziteaza standul. Toate acestea pentru că ne-am dorit să oferim o experiență cât mai placută tuturor celor cu care interacționăm. Prin urmare putem spune că standul nostru, românesc este perceput foarte bine. Vizitatorii sunt încantați de produs, iar feedback-ul lor validează zilnic conceptul migrator.

RV: Cum este concurența pe acest segment de rulote?

FIM: Segmentul de off-road este o nișă din ce în ce mai exploatată în industria de profil. Pentru că suntem conștienți de acest aspect modelul migrator vine în variantele Summer, ediția de vară și Cruiser, mini-caravana de strada. Nu vrem să ne îndepărtăm de conceptul inițial al produsului nostru, dar vrem să oferim fiecarui client posibilitatea de a își crea o variantă migrator proprie. Basic este mini-caravana care așteaptă să fie personalizată în funcție de nevoile și așteptările fiecărui cumpărător. Acest aspect cred că ne diferențiază pe piață. Dincolo de forma unică a produsului și de materialele de calitate pentru care am optat în construirea mini-caravanelor, posibilitatea de a îți realiza migrator-ul așa cum îți dorești este un avantaj pe care noi îl lansăm pe piața de profil.

 

RV: Câte unități v-ați propus să vindeți la Dusseldorf?

FIM: Așteptările de acasă nu se potrivesc cu cele din targ 😊  În acest moment am putea spune că numarul de unități pe care ne-am propus să le vindem la târg au fost cu mult depășite. Și suntem doar la mijlocul evenimentului.

RV: Credeți că veți reusi să intrați pe piața din vest?

FIM: Așa cum ne așteptam, salonul din Dusseldorf este rampa noastră de lansare în Vest. Încă din prima zi, dealers day, modelul  migrator a fost foarte bine primit. Astfel că în momentul de față putem spune că vom intra, în primul rând, pe piața de profil din Germania. Și cum este abia a 5-a zi de târg, suntem curioși să vedem cum evoleaza lucrurile.

Text: RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Vehicule clasice devin electrice

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857