22.07.2024

FIM Caravans zice prezent la a doua ediție de Caravan Salon Dusseldorf

Producătorul român de minirulote FIM Caravans zice prezent la a doua ediție de Caravan Salon Dusseldorf. 

Cel mai mare târg internațional pentru autorulote și rulote din Europa se desfășoară, anul acesta, în perioada 31 august – 08 septembrie. Caravan Salon Dusseldorf este organizat de compania Messe Dusseldorf GmbH, la Dusseldorf, Germania și este un eveniment dedicat industriei de profil.

În cadrul târgului vor fi prezenți peste 600 de expozanți internaționali și peste 2.100 de vehicule de agrement, precum și gadget-uri și tehnologie de ultimă oră pentru piața de profil a rulotelor.

Anul acesta FIM Caravans este pentru a doua dată pe listele expozanților din cadrul Caravan Salon. Aici migrator va apărea în fața publicului în variantele sale full option Off-road 100 și standard Summer Edition.

Echipa FIM Caravans va fi prezentă în cadrul Caravan Salon 2019 cu un stand de 70 mp, în Hala 16, standul C42. Aici vor asambla un mini showroom pentru modelul migrator și o zonă de discuții & relaxare pentru vizitatori.

migrator este un proiect 100% românesc, dedicat proiectării și manufacturării mini caravanelor și este primul model lansat de Fim Caravans, după doi ani de proiectare și testare în condiții de off-road.

FIM Caravans participă pentru a doua dată consecutiv la Salonul Internațional din Dusseldorf. Pentru mai multe informații despre brand-ul FIM Caravans și mini caravanele migrator, puteți accesa www.fimcaravans.ro.

https://www.rvtravel.eu/conventia-anuala-de-caravaning-din-romania-editia-2-save-the-date/

 

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857