23.06.2024

Firma Sfinx Camper & Conversion este autorizată RAR începând din 21 decembrie

Despre Sfinx Camper & Conversion din Brașov știu mulți care își fac campere în regim DIY și nu numai. Începand din 21 decembrie 2020, sunt acreditați de către RAR.
Este un atelier specializat în conversii de vehicule și construcții de food truckuri, campere, rulote comerciale, rulote fast food, case pe roți, containere de locuit și comerciale.
„Data de 21 decembrie 2020 este o zi importantă pentru noi pentru că am fost acreditați de către RAR. Astăzi, 20 ianuarie 2021 am primit și documentul oficial din partea Registrului Auto Român. După o perioadă destul de îndelungată de timp, audituri și verificări, am fost autorizați de Registrul Auto Roman pentru modificari constructive și conversii în industria caravaningului din România.
Mulțumim pe această cale tuturor celor implicați, atât colegilor noștri, colaboratorilor cât și personalului RAR” a declarat Laurențiu Simion de la Sfinx Camper & Conversion.
RVTravel.eu – membru fondator Asociația Română de Caravaning
Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857