22.04.2024

Firma turcă propune o inovație din viitor: conducere și croazieră – GLADIUS

Compania HotoMobil din Turcia propune un nou produs – GLADIUS, o combinație între stilul de viață nomadic, minimalist și confortul și luxul, îmbină diferite scopuri, ținând pasul cu dinamica lumii în continuă schimbare.

Colaborând cu arhitecți și designeri de succes și cu experiență în diferite domenii, compania turcească continuă să ofere un produs inovator și de ultimă generație, dincolo de limitări – conceptul GLADIUS. Acesta combină stilul de viață „în aer liber” cu confortul și siguranța, echipat cu caracteristici de proiectare și inginerie de înaltă calitate.

Ne îndepărtăm de distincția „pe uscat sau pe mare” și vă întâmpinăm cu un produs nou-nouț, în care puteți fi doar acolo unde doriți să fiți, oricând doriți! „GLADIUS” este rezultatul tehnologiei avansate și al perspectivei inovatoare a departamentului nostru de cercetare și dezvoltare, combinate cu abilitățile noastre profunde de producție. Îl puteți utiliza împreună cu unul dintre cele mai populare modele ale noastre: Gladiator și Gladiator XL, atât cu camioneta dvs. pe uscat, cât și ca o barcă de 8 metri pe mare. Suntem mândri să anunțăm că acest nou membru se va alătura familiei Hotomobil foarte curând…” spun cei de la HotoMobil.

Sursa & foto,video: HotoMobil.com

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Ce este toaleta compost pentru pentru RV-uri

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857