19.05.2024

Firmele de închirieri autorulote iau amploare în România

 

Turismul cu RV-ul (recreational vehicle) în Romania este cunoscut datorită rulotismului. De câțiva ani începe să apară și la noi fenomenul turismului cu autorulota, un turism foarte dezvoltat în Europa.

Pentru că achiziția unei autorulote nu este tocmai ieftină, în sprijinul celor care vor altfel de  vacanțe, vin firmele de închirieri de autorulote.

De aceea în ultimii doi ani se observă o creștere accelerată a pieței de închirieri de autorulote în România. Se pare că în România este un gol în acest segment și este nevoie de multe autorulote pentru acoperirea cererilor din piață. De aceea, de doi ani tot apar în continuare firme de închirieri de autorulote. La anul vor mai apărea cel puțin două firme în prima parte a anului.

VANgabond.eu vă ține la curent cu firmele de închirieri de RV-uri. Puteți verifica periodic pagina Motorhome Rental din cadrul site-ului pentru a fi la curent cu noile firme care apar în acest domeniu.

Text/foto: VANgabond.eu

 

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857