22.04.2024

Fishing & Hunting Expo 2022, își deschide porțile săptămâna viitoare

Cea mai mare expoziție dedicată pasionaților de pescuit, vânătoare și outdoor din România, Fishing& Hunting Expo își va redeschide porțile pentru ediția a 6-a în perioada 17-20 martie 2020, în cadrul Complexului Expozițional Romexpo.

După un an de pauză, anul acesta Fishing & Hunting Expo, cea mai mare expoziție dedicată pescarilor și vânătorilor din România, își redeschide porțile în perioada 17-20 martie pentru iubitorii activităților în aer liber, pentru pasionații de pescuit, vânătoare și outdoor.

Ultima ediție de Fishing & Hunting Expo s-a desfășurat pe o suprafață de peste 11,500 mp. în centrul pavilionului central de la Romexpo unde au avut loc prezentări și demonstrații, dar și simulatoare de pescuit, un cocktail bar, loc de joacă pentru copii, spații destinate pentru socializare și multe alte atracții.

La ultima ediție au fost prezente și firme din industria caravaningului, precum firme de corturi auto, autorulote și accesorii utile în outdoor.

Anul acesta vor participa la Fishing & Hunting Expo cei de la FIM Caravans cu rulota migrator și firma Impar cu corturile auto iKamper.

Puteți vedea video de la ediția trecută din 2020 aici:

Mai multe informații pe site-ul organizatorului https://fishingandhuntingexpo.ro

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Cum ar trebui să arate un camping – camping Ouzouni Beach din Grecia

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857