24.07.2024

FISHING & HUNTING EXPO 2023 – Ediția 7

Fishing & Hunting Expo, cea mai mare expoziție dedicată pasionaților de pescuit, vânătoare și outdoor din România, își va redeschide porțile pentru ediția cu numărul șapte, în perioada 17-19 martie 2023, în cadrul Complexului Expozițional Romexpo, Pavilionul B1, pentru că pasiunile sunt urmate în fiecare an.

Ediția a șaptea se va desfășura pe o suprafață totală expozițională de peste 12,000 mp, mai mare cu 40% față de ediția precedentă, organizată imediat după ridicarea restricțiilor din martie 2022.  În centrul pavilionului vom regăsi scena și o piscină imensă de 100 mp pentru prezentări de navomodele, dar și workshop-uri de pescuit prezentate de unii dintre cei mai titrați pescari din România, presărate cu momente spectaculoase de șoimărit, demonstrații de spinning, ateliere de muscărit dar și alte surprize. În zona de entertainment vor fi simulatoare de pescuit, photobooth tematic, un cocktail bar, loc de joacă pentru copii și spații destinate pentru socializare.

În cadrul tombolei evenimentului se vor acorda 10 premii substanțiale, așa cum am obișnuit vizitatorii an de an: 2 vouchere de 10.000 lei, 2 smartphone-uri, 2 vouchere de vacanță precum și alte 4 premii constând în produse și vouchere cu valori nominale începând de la 1.000 și până la 2.999 lei.

Pescarii, vânătorii sau iubitorii de activități outdoor pot găsi în cadrul F&H Expo echipamente, accesorii și îmbrăcăminte pentru pescuit, optică și armament, muniție și îmbrăcăminte pentru vânătoare, bărci și alte tipuri de ambarcațiuni, destinații turistice pentru pescuit și vânătoare și multe altele.

Restaurantele tradiționale cu mâncare pescărească și vânătorească de pe platforma exterioară a Pavilionului B1 – Aleea Negustorilor, dar și expozanții cu brânzeturi fine, delicatese vânătorești și pescărești de la interior vor încânta simțurile olfactive și gustative ale tuturor vizitatorilor expoziției.

Programul de vizitare al expoziției este de vineri până duminică între 10:00 și 18:00. Biletele pot fi achiziționate de la casieriile din fața Pavilionului B1, dar pot fi de asemenea cumpărate online. De asemenea, online există și mai multe variante de abonamente disponibile cu cadou inclus. Primii 1.000 de vizitatori plătitori din fiecare zi vor primi de asemenea cadou câte o șapcă.

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

O plăcută revedere cu Cabral la Fishing & Hunting EXPO

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857