24.07.2024

FISHING & HUNTING EXPO – ediția a șasea – 17-20 martie 2022

Azi își deschide porțile FISHING & HUNTING EXPO – ediția a șasea – al Romexpo

Într-o perioadă dificilă, marcată atât de criza pandemică, dar și de cea geopolitică, Fishing & Hunting Expo, cea mai mare expoziție dedicată pasionaților de pescuit, vânătoare și outdoor din România, se va desfășura în perioada 17-20 martie 2022, în cadrul Complexului Expozițional Romexpo, Pavilionul B1, pentru că pasiunile trebuie să fie urmate.

Biletele pot fi achiziționate de la casieriile din fața Pavilionului B1, dar pot fi de asemenea achiziționate online în rețeaua myticket.ro și entertix.ro, LA UN PREȚ SPECIAL. De asemenea, online există și mai multe variante de abonamente disponibile, dar și cadouri garantate. Primii 1.000 de vizitatori plătitori din fiecare zi vor primi cadou câte o șapcă. Accesul vizitatorilor se va face în baza biletului de intrare și fără prezentarea certificatului verde la care s-a renunțat odată cu neprelungirea stării de alertă. Masca de protecție de asemenea nu va mai fi obligatorie în spațiile interioare și exterioare, dar organizatorii recomandă purtarea ei în continuare la interior, pentru a fi mai bine protejați. Parcarea de asemenea este gratuită pentru toți vizitatorii indiferent de timpul petrecut în cadrul expoziției.

În cadrul tombolei evenimentului se vor acorda 2 vouchere de 10.000 lei (TVA inclus) pentru cumpărături în rețeaua de magazine de pescuit și vânătoare Arrow International, 2 telefoane CAT oferite de Orange România, precum și alte 6 premii constând în vouchere sau produse cu valori nominale începând de la 500 și până la 1.000 lei.

F&H Expo a demonstrat încă de la prima ediție că este cea mai importantă expoziție de profil din România. Ediția a șasea se va desfășura pe o suprafață de peste 8,500 mp, în cadrul Pavilionului B1. În centru vom regăsi scena și piscina pentru prezentări și demonstrații, iar la locul de entertainment vor fi simulatoare de pescuit, photobooth tematic, un cocktail bar, loc de joacă pentru copii, spații destinate pentru socializare și multe alte atracții.

Pescarii, vânătorii sau iubitorii de activități outdoor pot găsi în cadrul F&H Expo echipamente, accesorii și îmbrăcăminte pentru pescuit, armament, muniție și îmbrăcăminte pentru vânătoare, bărci și alte tipuri de ambarcațiuni, bălți, lacuri sau alte destinații de pescuit și vânătoare, pensiuni din destinațiile de pescuit sportiv din România și nu numai. De asemenea, la scena amplasată central vor avea loc workshop-uri de pescuit prezentate de unii dintre cei mai titrați pescari din România, presărate cu momente spectaculoase de șoimărit, muzică și tombole.

Restaurantele cu mâncare pe bază de vânat, pește sau mâncăruri internaționale de pe platforma exterioară a Pavilionului B1 – Aleea Negustorilor, dar și expozanții cu brânzeturi fine, delicatese vânătorești și pescărești de la interior vor încânta simțurile olfactive și gustative ale tuturor vizitatorilor.

Programul de vizitare al expoziției este de joi până sâmbătă între orele 10:00 și 18:00, respectiv duminică între 10:00 și 15:00.

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Kathy & Rick Howe – o familie de americani cu motorhome prin lume

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857