16.04.2024

Globe-Traveller Voyager X cu pachetul Ergo a fost nominalizat pentru DBA Design Effectiveness Awards 2021

Compania poloneză Globe-Traveller apreciază cu adevărat opiniile tuturor utilizatorilor, opinii care reprezintă forța motrice a schimbărilor în companie dar de curând au fost evalați și de experți independenți.

„Suntem bucuroși să vă anunțăm că Globe-Traveller Voyager X cu pachetul Ergo a fost selectat pentru câștigătorii din acest an ai DBA Design Effectiveness Awards 2021! 🏆
Echipa noastră lucrează cu mare angajament în fiecare etapă a ciclului de viață al autocaravanelor, de la aprovizionare, până la asamblare, vânzări, administrare și service. Nimeni nu avea nicio îndoială că vom câștiga premiul. Același lucru este valabil și pentru echipa Ergodesing, cu care am cooperat la acest proiect și am încredințat dezvoltarea pachetului nostru stilistic distinctiv.
Pe 15 iunie vom afla dacă Globe-Traveller Voyager X – unul dintre cele mai populare modele ale noastre – a câștigat un premiu de bronz, argint sau aur! Cu toate acestea, suntem foarte mulțumiți de faptul că juriul a apreciat eforturile noastre în căutarea și implementarea soluțiilor extraordinare”.
Deși camper-vanurile Globe-Traveller au câștigat deja mai multe premii internaționale, premiul DBA pentru eficacitate în design va fi primul acordat de o organizație din industria non-caravaning. Înființate în 1989, DBA Design Effectiveness Awards sărbătoresc și susțin rolul integral al designului în transformarea afacerilor, îmbunătățirea societăților și îmbunătățirea vieții oamenilor.

Foto: Globe-Traveller

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Cum alegeți locurile de campare sălbatică în Europa când călătoriți cu autorulota

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857