24.07.2024

Grecia, o destinație pentru turismul alternativ cu autorulota

Grecia redeschide liniile de feribot, așadar se poate ajunge cu autorulotele în insule. Totodată se vor redeschide și restaurantele, cafenelele și barurile.

Turismul s-a schimbat de-a lungul anilor pentru a include mai multe variante de călătorie diferite de căile și destinațiile tradiționale!

Oamenii călătoresc din motive total diferite, de la excursii în natură la călătorii de sănătate, există o piață vastă în curs de dezvoltare pentru turismul alternativ, cel cu autorulota sau rulota.

Una dintre destinațiile cheie pentru călătorii alternative este Grecia, o țară colorată care oferă o serie de oportunități de călătorie unice. Așadar, dacă nu îți place foarte mult vacanța tipică la hotel, mai ales că în perioada următoare va trebui pastrată distanțarea socială, poți alege călătoria cu camperul. Iată un ghid pentru unele dintre cele mai bune opțiuni alternative de călătorie disponibile.

Turismul în natură este o alegere populară pentru oricine dorește să exploreze latura naturală a destinației lor de vacanță, de la observarea păsărilor (bird watching) până la excursii pentru rafting, surfing. Există o gamă mare de opțiuni pentru turismul în natură. Mulți pasionați de sport profită de turismul pe apă din Grecia, cu o selecție largă de facilități pentru sporturi nautice de care să se bucure în timpul vacanței. Wind surfing-ul, rafting-ul, canotajul și chiar schiul pe apă sunt la îndemâna turiștilor în căutarea unei experiențe emoționante în timpul vacanței. În prezent, Grecia își promovează facilitățile sportive pentru a încuraja turiștii să profite de condițiile lor ideale.

foto: Marian Mocanu
foto: Marian Mocanu
foto: Marian Mocanu

Turismul ecologic este o altă alegere populară alternativă, ideală pentru oricine caută o vacanță diferită, „eco”. Conceptul de energie „verde” are mulți adepți în ziua de astăzi, de aceea este firesc ca turiștii să-și dorească ca vacanța lor să aibă și un efect pozitiv asupra mediului. De la camparea în locuri „ecologice” până la călătorii în zonele rurale din Grecia, există o gamă largă de opțiuni din care să alegeți atunci când optați pentru o vacanță „eco”.

Mulți oameni aleg să se îndrepte spre Grecia pentru fantasticele facilități de sănătate și timp liber, spa-uri și centre de tratament specializate care sunt situate în întreaga țară și atrag vizitatori din întreaga lume. În perioada care urmează, turismul cu autorulota va câștiga noi adepți.

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Susține proiectul independent RVTravel.eu prin: https://paypal.me/RVTravelRomania Revolut: +40 746 840 857

Vacanțele în Grecia doar cu „pașaport de sănătate”?

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857

1 COMENTARIU