24.07.2024

Hobby – 6 milioane de euro investite în capacitatea de depozitare

Fabrica Hobby investește 6 milioane de euro în capacitatea de depozitare

Mare parte dintre interioarele pentru rulote și autorulote din Germania au fost produse în fabrica companiei Hobby din Fockbek, producția este automatizată și realizată de un ansamblu de mașini foarte bine reglate, fiecare dintre ele fiind monitorizată de un operator care urmărește procesul de execuție până la cele mai mici detalii. Fiecare mașină este controlată în baza standardelor de proiectare, iar cantitatea de material prelucrat este enormă, aprox. 28 de mii de tone de material zilnic și 170.000 de tone de componente tăiate la dimensiune în fiecare săptămână.

Deși tehnologizarea se află la un nivel maxim, oamenii n-au fost uitați, chiar s-au luat măsuri asiguratorii pentru a vedea dacă punctele de lucru ale operatorilor au un design ergonomic și dacă toate manevrele necesare pentru operarea mașinilor sunt în standardele și normele acceptate.

Prin construirea noului depozit de stocare a prefabricatelor, Compania Hobby nu numai că a făcut un pas uriaș către viitorul digital, dar a contribuit și la siguranța producției site-ului din Forbeck și la păstrarea locurilor de muncă oferite angajaților săi.

Sursa: Motorhomefulltime

 

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857