21.07.2024

Hymer intenționează să vândă o parte din acțiuni

Grupul Erwin Hymer beneficiază în mare măsură de un boom global în industria rulotelor, cu o creștere a vânzărilor de peste 55% în ultimii doi ani de la 1,36 miliarde de euro la 2,12 miliarde de euro.

În anul financiar 2016 – 17 a obținut o creștere a vânzărilor de 38%, cu un total de 55.000 de vehicule vândute. Familia Hymer, proprietarii grupului Erwin Hymer, și-au anunțat acum planurile pentru viitorul companiei. Familia Hymer examinează în prezent diverse abordări strategice pentru a sprijini în continuare creșterea companiei și pentru a stabili cea mai bună poziție posibilă pentru grup într-o piață globală dinamică. Opțiunile posibile includ o ofertă publică inițială (IPO) sau implicarea unui partener strategic. Compania intenționează să vândă o parte minoritară semnificativă a companiei.

Martin Brandt, CEO al Erwin Hymer Group: „În ultimii doi ani am investit peste 300 de milioane de euro în viitorul grupului Erwin Hymer. Anii următori vor necesita investiții semnificative suplimentare în creșterea afacerii noastre și dezvoltarea de produse și servicii inovatoare. Familia a decis, prin urmare, să pună structura acționarilor Grupului Erwin Hymer pe o bază mai largă.”

Compania de investiţii Macquarie Capital a fost desemnată să asite familia Hymer în evaluarea şi implementarea acestor noi strategii de dezvoltare.

sursa: www.motorhomefulltime.com

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857