22.04.2024

Idei de călătorie cu RV-ul | Festivalul Vieții | Auto Camp Fest | Caravan Salon

Idei de călătorie. În weekendul care urmează 25-27 august puteți merge la cu caravana sau camperul la Festivalul Vieții de la Homorâciu, ori la Auto Camp Fest 2023 din camping Oasis, Bulgaria, iar cei intereseați de informații noi pot merge la Caravan Salon Dusseldorf

Dacă ați rămas în pană de idei și nu știți unde să mergeți weekendul acesta, vă facem câteva recomandări.

1. Festivalul Vieții ediția a III-a | Homorâciu

foto@MarianMocanu.ro

Campare gratuită cu rulota, autorulota,campervan sau cort la Festivalul Vieții, ediția a III-a, festival care va avea loc în ferma din Homorâciu – o livada de 7 hectare cu plantații de meri, pruni, gutui, pădure de stejar, pin, unde în există și un camping pentru rulote, autorulote și corturi în plină dezvoltare – „Camping La Ferma”.

Informații aici: Festivalul Vieții ediția a III-a

2. Auto Camp Fest 2023 | camping Oasis | Sliven, Bulgaria

În perioada 25-27 august va avea loc evenimentul Auto Camp Fest în camping Oasis din localitatea Sliven, Bulgaria. Toți iubitorii de turism în aer liber sunt așteptați la prima ediție a Auto Camp Fest – noul eveniment organizat de Camping.bg.

Sunt bineveniți toți fanii din Bulgaria și Europa ai Festivalul care va avea loc în perioada 25-27 august în imensa zonă verde a campingului Oasis – Sliven din Bulgaria.
Programul include o mulțime de activități de divertisment, muzică, jocuri, sport, pescuit și program turistic în zonă – muzee, plimbări pe munte, echitație, precum și activități utile, cum ar fi: jurnale de călătorie ale călătorilor cu campere și prezentări de echipamente pentru turismul în aer liber.

RVTravel.eu este partenerul evenimentului.

Informații aici: Auto Camp Fest 2023

3. Caravan Salon Dusseldorf 2023

foto@MarianMocanu.ro

Cei care vor să afle mai multe informații despre industria de caravaning, pot alege să meargă la Caravan Salon Dusseldorf, cel mai important eveniment din industria mondială de caravaning.

În curând, cortina se va ridica din nou, în sfârșit, asupra celui mai important eveniment din calendarul de caravaning. Toate indiciile pentru cea de-a 62-a ediție a CARAVAN SALON, care reunește întreaga lume a călătoriilor mobile între 25 august și 3 septembrie, sunt excelente. „Poziția sa ca târg comercial de top la nivel mondial a însemnat, de asemenea, că cifrele noastre de rezervări pentru CARAVAN SALON din acest an vorbesc un limbaj clar. Interesul expozanților s-a dovedit din nou enorm și suntem încântați că am atins și chiar depășit nivelurile record de anul trecut„, spune Stefan Koschke, director de proiect la CARAVAN SALON.

Informații aici: Caravan Salon Dusseldorf 2023

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Talciocul de rulote | CAMPER MEETING ediția a 3-a | cum a fost la ediția a 2-a

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857