13.06.2024

Inima lumii caravaningului bate la Düsseldorf

CARAVAN SALON din acest an dovedește încă o dată că inima lumii caravaningului bate la Düsseldorf. La jumătatea perioadei de desfășurare a celui mai mare târg comercial pentru agrement mobil din lume, Messe Düsseldorf trage o concluzie intermediară extrem de mulțumitoare.

În ciuda unor condiții generale deloc ușoare, interesul pentru vehiculele de agrement, accesorii și destinații este uriaș. Oamenii vizitează CARAVAN SALON pentru că este singurul loc în care pot găsi, compara și, de asemenea, cumpăra o gamă de neegalat de vehicule și produse din toate categoriile de preț. Cu peste 150.000 de vizitatori, am înregistrat din nou o creștere semnificativă față de anul precedent și suntem foarte mulțumiți de această evoluție pozitivă a târgului„, a declarat directorul Stefan Koschke. Deosebit de mulțumitor a fost faptul că un număr tot mai mare de specialiști și experți din Asia, Australia și SUA au venit la Düsseldorf pentru a se informa cu privire la noile produse și inovații din industrie. În plus, s-a remarcat un nivel extraordinar de ridicat de interes din partea mass-media.

Messe Düsseldorf se așteaptă la un număr mare de vizitatori pentru următorul weekend CARAVAN SALON. Stefan Koschke: „Facem apel la vizitatorii noștri să folosească transportul public pentru a ajunge la locul de desfășurare a târgului, în special în ziua de sâmbătă, care este foarte aglomerată. Alternativ, dacă aveți posibilitatea, puteți trece la ziua de duminică. Această zi de vizitare promite conversații mai relaxate cu producătorii și dealerii.
Încă o dată, CARAVAN SALON își dovedește importanța excepțională ca târg de top, deoarece cele zece zile de târg de la Düsseldorf reprezintă un punct de referință pentru anul caravaningului și arată încotro se îndreaptă călătoria pentru industria noastră. Prin urmare, rezultatele bune ale vizitatorilor din primele zile ne fac să fim foarte optimiști și trezesc anticiparea pentru a doua jumătate a târgului. Se simte în săli că oamenii tânjesc acum mai mult ca niciodată după libertate, flexibilitate și natură. Rulotele și autorulotele întruchipează și combină aceste elemente ca nicio altă formă de vacanță. Acest lucru le aduce expozanților o mulțime de vizitatori și un mare interes pentru gama imensă de produse. Atenția mediatică este, de asemenea, enormă și reflectă importanța tot mai mare a formei noastre de vacanță și a industriei de caravaning, despre care tot mai mulți factori de decizie politică își fac o idee aici, la fața locului„, raportează directorul general al CIVD, Daniel Onggowinarso.

Spectacolele speciale și programul de susținere, care sunt perfect orientate către interesele și nevoile din jurul timpului liber mobil, ating, de asemenea, o coardă sensibilă în rândul publicului. „StarterWelt este primul port de escală pentru toți începătorii și nou-veniții care apreciază o primă consiliere în toate aspectele legate de caravaning. Spectacolul nostru special despre transformările de tip „do-it-yourself” este, de asemenea, foarte bine primit și transmite cu precizie temele de tendință ale vieții în van și ale bricolajului. Programul de pe scena „Travel & Nature CONNECTED” din Pavilionul 3 distrează cu un mix interesant de divertisment și prezentări despre destinații, echipamente și activități de agrement„, rezumă Stefan Koschke.

La CARAVAN SALON DÜSSELDORF, peste 750 de expozanți din 37 de țări vor prezenta vehicule de agrement, echipamente și accesorii pentru toate gusturile și bugetele în 16 hale și pe suprafața de expunere în aer liber până pe 3 septembrie. Pe lângă rulote, autorulote și campervane, gama de produse include tehnologie pentru vehicule, componente și piese de finisare, corturi, case mobile, accesorii și echipamente pentru caravaning și camping, îmbrăcăminte și echipamente pentru activități în aer liber, destinații turistice, precum și regiuni naturale, locuri de camping și terenuri.

Mulțumim prietenilor care au făcut posibillă deplasarea RVTravel.eu la Caravan Salon: Autorulote-Oradea, ORMO-Europe, Transilvania Camp, GoCamper, Celtic Campers, Weinsberg Dej, Camping La Bubu in Transilvania.

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Plaja Cap Midia – o plajă liniștită departe de vacarmul litoralului

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857