22.07.2024

Intrarea în Grecia cu autorulota – numai prin punctul de frontieră Kulata, pe E-79

Intrarea în Grecia cu autorulota se poate face numai prin punctul de frontieră Kulata, pe E-79

Începând de astăzi, accesul pe teritoriul Greciei este posibil prin Bulgaria, la punctul de frontieră Kulata-Promahon, a informat Dnevnik, citând o declarație a Ministerului Afacerilor Externe din Bulgaria. Deocamdată, nu este posibilă intrarea în Grecia prin alte treceri de frontieră, cu excepția „motivelor substanțiale”. Rămâne de văzut care pot fi aceste motive – informează site-ul bulgar www.camping.bgNoua decizie a Greciei limitează în continuare oportunitățile de acces în țară, după ce, cu câteva zile în urmă, formularul pe care cei care sosesc în țară trebuie să-l completeze începând cu 1 iulie, a oferit doar două opțiuni din Bulgaria – Kulata și Makaza. Toate celelalte puncte de intrare prin Albania, nordul Macedoniei și Turcia nu mai sunt posibile.
Autoritățile grecești competente vor avea în vedere deschiderea altor treceri de frontieră în viitor, în funcție de evoluția situației epidemiologice.

Sursa: https://camping.bg

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

TransCarpatica 2019 – expediție offroad de 3 zile la cort, în natură

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857