16.04.2024

KNAUS intră pe piață cu un concept uimitor, modelul Tourer CUV

Knaus ne-a anunțat în urmă cu câteva zile de noul său parteneriat cu Volkswagen. Primele imagini cu noile aurotulote sunt surpinzătoare. Modelul Tourer CUV cu un profil compact și cu un acoperiș pop-up bazat pe Volkswagen Transporter, redefinește ideea de a călători cu o autorulotă.

Profilele de acoperiș pop-up există deja, dar pot fi numărate pe degetele unei mâini. În ceea ce privește autocaravanele cu celule bazate pe Volkswagen, acestea sunt, de asemenea, extrem de rare. Propunerea lui Knaus aduce și o linie total nouă, o dimensiune uluitoare. Pe scurt: un concept total inovator!

Dimensiuni de van de marfă

Dimensiunile modelului Tourer CUV sunt excepțional de compacte: lungime de 5,88m, înălțime de doar 2,13 m (în poziția de mers cu pop-up – ul pliat) și lățime de 1,90 m, avest CUV se apropie foarte mult de dimesiunile unui van.

Odată ce acoperișul este deschis, înălțimea interioară crește la 2 metri. Toate acestea sunt posibile datorită unui acoperiș pop-up comparabil cu cel întâlnit la unele campere: un pop-up care se desfășoară în înălțime. Acest acoperiș pop-up poate găzdui și un pat, opțional. Un pat glisant, cu un mecanism unic.

Sunt disponibile două layouturi:

  • 500 MQ cu pat dublu și duș reglabil pe înălțime. Când nu este folosit, este ascuns sub pat.
  • 500 LT cu un living mare față în față, convertibil într-o dană. Ușa celulei este situată în partea din spate a autocaravanului, vizavi de cala verticală.

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

NomadiQ BBQ – grătarul portabil pe gaz util la autorulotă

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857