24.07.2024

KRUG EXPEDITION încheie un parteneriat cu organizația sud-africană de conservare a vieții sălbatice

KRUG EXPEDITION PROJECT RHINO încheie un parteneriat pe termen lung cu organizația sud-africană de conservare a vieții sălbatice Nkombe Rhino

Astăzi, de Ziua Mondială a Rinocerilor 2021, producătorul austriac de camioane de expediție KRUG EXPEDITION și Nkombe Rhino, organizația sud-africană de conservare a faunei sălbatice, își anunță oficial colaborarea. Principala sa misiune este de a sprijini proiectele de conservare a faunei sălbatice desfășurate direct de Nkombe Rhino.
O parte stabilită din veniturile obținute din fiecare camion 4×4 cu construcție ușoară KRUG EXPEDITION PROJECT RHINO vândut sau închiriat beneficiază direct de proiectele desfășurate de Nkombe Rhino.
Conservarea faunei sălbatice este puternică. Apare un nou mod de a călători.
KRUG EXPEDITION crede că turismul informat de eforturile de conservare și desfășurat în mod etic și durabil este singura modalitate de a asigura un ecosistem înfloritor. „Colaborarea cu Nkombe Rhino se bazează pe o decizie conștientă și pe o coardă care se lovește de filozofia noastră… ne pasă profund de mediu.”
Braconajul și conflictele umane rămân cele mai mari amenințări la adresa siguranței și bunăstării faunei sălbatice din întreaga Africă. „Alături de viziunea Nkombe Rhino, sperăm că într-o zi vom vedea rinoceri sălbatici și liberi, cu coarnele lor magnifice, fără a fi vreodată amenințați să fie uciși pentru ele. Sprijinirea Nkombe Rhino ne plasează acolo unde trebuie să fim: în față și în centru, făcând tot ceea ce putem pentru a sprijini orice efort de salvare a vieții sălbatice prețioase. Implicarea noastră prin intermediul camioanelor PROJECT RHINO sperăm să aibă efecte pe termen lung și așteptăm cu nerăbdare această călătorie plini de curiozitate și cu mintea deschisă” spuneStephan Gorovoy, KRUG EXPEDITION PROJECT RHINO.

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Sisteme solare, soluții de gătit alternative

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857