22.07.2024

Lipsa de piese afectează producția. Knaus Tabbert trebuie să oprească producția

Din cauza unor probleme de livrare a componentelor, producătorul de vehicule recreaționale Knaus Tabbert din Germania trebuie să oprească producția în două locații pentru cel puțin două săptămâni în trimestrul următor. De asemenea, compania își reduce previziunile de vânzări.

Lipsa pieselor încurcă previziunile producătorului de rulote și autorulote Knaus Tabbert din Jandelsbrunn, în districtul Freyung-Grafenau, Germania. De asemenea, compania trebuie să oprească liniile de asamblare pentru o perioadă scurtă de timp, după cum a anunțat recent.

„Din cauza unor probleme de livrare a șasiurilor, producția de autorulote la fabricile Jandelsbrunn (Germania) și Nagyoroszi din Ungaria va trebui probabil să fie oprită pentru cel puțin două săptămâni în trimestrul al patrulea. În plus, orele de lucru vor fi reduse în mod semnificativ” – informează BR24.

Compania germană anunța o creștere puternică a vânzărilor de 20-22% cu aproximativ o lună în urmă. Acum, Knaus Tabbert și-a retras previziunile anterioare privind creșterea veniturilor și a marjei pentru actualul exercițiu financiar 2021, invocând drept motiv „creșterea penuriei de materiale de-a lungul lanțului de aprovizionare”.

Knaus Tabbert nu a oferit încă o nouă prognoză pentru anul financiar curent.

În urmă cu o lună, grupul își anunțase intenția de a sfida blocajele în ceea ce privește componentele și materiile prime. O cifră de afaceri de aproximativ două miliarde de euro a fost planificată pentru 2025. La conferința de presă anuală de la sfârșitul lunii iulie, acesta a declarat: „Semnele continuă să indice o creștere”.

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

RVTravel.eu trips – Dobrogea, România, off camping lângă Jurilovca

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857