16.04.2024

Lucrul din camper – co-working, noua tendință a iubitorilor de călătorii

Lucrul din camper – co-working sau telemunca, noua tendință a iubitorilor de călătorii. Tot mai mulți iubitori de călătorii aleg să lucreze pe drum, în autorulote sau rulote.
Pandemia de coronavirus a schimbat în mod fundamental modul nostru de lucru – biroul de acasă și programul de lucru flexibil s-au impus în multe domenii. Această nouă independență a locației dă naștere la următoarea tendință în lumea modernă a muncii: co-working sau telemunca.
Munca și vacanța se îmbină 💻📲🚍🌴
Acest lucru este posibil în case de vacanță, dar și din rulotă sau din autorulotă. Condițiile prealabile pentru aceasta sunt locurile de parcare și echipamentul tehnic. Unele campinguri s-au adaptat nomazilor digitali, #vanlife-rilor și oferă conexiuni Wi-Fi, iar în majoritatea orașelor veți găsi spații de co-working sau cafenele cu internet și alimentare cu energie electrică.

foto@MarianMocanu.ro
Și în România se observă un trend crescător al celor care aleg să lucreze din camper în camping sau în wild camping.
Tot ce ai nevoie pentru a lucra din autorulotă sau rulotă este nevoie de energie electrică și conexiune la internet (fără de care nu prea mai putem trăi în zilele noastre).
Eu combin de câțiva ani călătoria cu lucrul din autorulotă.
Aici puteți vedea video:

Voi lucrați vreodată pe drumuri sau preferați să stați în vacanță? Ce părere aveți?
Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857