13.06.2024

Măsurile împotriva parcării mașinilor și rulotelor pe dune, discutate în districtele RIEW din Dobrich și Varna

BULGARIA. Ocuparea de rulote și mașini a zonelor din jurul dunelor de nisip în Krapets, Durankulak, Ezerets, Shabla, Kavarna a dus la luarea de măsuri de către autoritățile bulgare. Se vor monta semne cu camparea interzisă și se vor da amenzi.

Viceguvernatorul regional Zhivko Zhelyazkov a participat la o întâlnire de lucru inițiată de Inspectoratul Regional pentru Protecția Mediului – Varna pentru a identifica măsurile de protecție a ariilor și teritoriilor protejate de-a lungul coastei nordice. Invitați să participe la discuții au fost primarii municipalităților maritime și reprezentanți ai departamentelor de poliție din districtele Dobrich și Varna, a informat administrația raională.

Directorul Inspectoratului Regional de Protecție a Mediului din Varna, Erjan Sebaitin, i-a informat pe participanți cu privire la numeroasele sesizări privind mașinile parcate pe dune și camparea neautorizată în zonele și teritoriile protejate. Participanții au comentat cu privire la posibilitățile de abordare a problemei pentru a proteja natura.

La întâlnire au luat parte primarii localităților Shabla, Kavarna, un reprezentant al municipalității din Balchik, precum și șefii de secții de poliție din Kavarna și Balchik.

S-a decis în unanimitate să se amplaseze panouri în mai multe limbi pentru a indica regimul prohibitiv, precum și să se consolideze controlul de către ofițerii de poliție până la sfârșitul sezonului informează site-ul de știri https://pronewsdobrich.bg

Pro News Dobrich este cel mai citit portal web de știri din nord-estul Bulgariei.

Sursa foto: Pro News Dobrich

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Portable power station Anker 757 | gătit la grill în pădure

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857