24.07.2024

MegaMobil – firmă specializată în campervanuri, se extinde și în Bulgaria

Compania slovenă Megamobil, una din cele mai cunoscute firme specializate în producerea de campervanuri, se extinde de anul acesta și în Bulgaria, care devine a 10-a țară în care se produc campervanuri MegaMobil.

Mega tekstil d. o. o. este una dintre cele mai cunoscute companii din Slovenia care au o linie de producție de campervanuri MegaMobil, vehicule de agrement personalizate.

„Suntem mândri că am construit o bază solidă pe care stă afacerea noastră, prin muncă grea, dăruire și creativitate. Inima companiei este o echipă de 20 de angajați care lucrează împreună pentru a îndeplini standardele de calitate și se străduiesc să ofere clienților noștri ceva mai mult. Aceasta este cheia noastră pentru succes, deoarece suntem bucuroși să auzim cuvinte încurajatoare de la clienții noștri și suntem mândri că încrederea în compania noastră și reputația noastră cresc.” spun cei de la MegaMobil.

MegaMobil este complet personalizat în funcție de nevoile și dorințele fiecărui client. În plus față de disponibilitatea opțiunilor tehnologice, puteți alege între o mare varietate mare de motorizări, de dube, de dotări interioare etc. „Scopul nostru final este de a crea un camper complet pe placul vostru!” este deviza MegaMobil.

Cu o experiență de peste 20 de ani în producerea campervanurilor, firma slovenă este prezentă în 10 țări din Europa: Slovenia, Slovacia, Austria, Germania, Olanda, Cehia, Croația, Elveția, Norvegia și Bulgaria.

Foto: MegaMobil

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

La pescuit în februarie 2020, în Grecia cu autorulota

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857