12.06.2024

MORELO investește în viitor – extinde showroom-ul și capacitatea de producție

Industria autorulotelor este în plină ascensiune, iar o întrerupere a tendinței nu se vede nicăieri. Producătorul de autorulote de lux MORELO din Schlüsselfeld, lângă Bamberg, face acum următorul mare pas spre viitor. După ce în primăvară s-a decis extinderea semnificativă a fabricii existente, precum și a zonei de expoziție, în luna iulie, a avut loc deja ceremonia de inaugurare a lucrărilor de extindere.

În ultimii 10 ani, MORELO a evoluat și a devenit cea mai populară întreprindere din categoria de autorulote de lux. „Tocmai de aceea, o creștere sănătoasă trebuie să fie garantată în continuare. Dorim să ne îmbarcăm într-un viitor promițător împreună cu cei 380 de angajați ai noștri.”, spune Robert Crispens, directorul general al MORELO Reisemobile GmbH.

Într-un interval de timp de numai 8 luni este planificată o nouă suprafață de 4.350 m² în 2 faze de construcție. „Știm cu precizie de ce avem nevoie și cum să o punem în aplicare.”, spune Reinhard Löhner, director de management al MORELO Reisemobile GmbH. „Dacă cineva este capabil să realizeze un proiect de această dimensiune în acest interval de timp, acela este MORELO. După cum se știe, proiectele de dimensiuni extraordinare sunt specialitatea noastră.

Faza de construcție 1: EXTINDEREA SHOWROOM-ULUI

Pentru a prezenta clienților și vizitatorilor o gamă și mai largă de autorulote de primă clasă, showroom-ul, deja generos dimensionat, va fi extins cu încă 675 m². În noua extensie, parțial cu două etaje, situată în partea de est a clădirii principale existente, vor fi amplasate zone de consultanță suplimentare, un nou salon pentru clienți și spații de birouri pentru vânzări și procesarea comenzilor.

Faza de construcție 2: EXTINDEREA PRODUCȚIEI

În partea de vest a fabricii, linia de producție existentă va fi extinsă cu 64 de metri, adică cinci noi stații de producție. Un total de 285 de metri de lungime a liniei de producție va oferi astfel 23 de stații de producție generoase, care sunt necesare de urgență din cauza creșterii producției. În plus, vor fi create noi spații pentru producția de panouri și piese, precum și pentru utilaje. În ansamblu, extinderea fazei de producție 2 va avea o suprafață de construcție de 3.520 m² pentru a se alătura fără probleme fabricii existente.

REGIUNEA BENEFICIAZĂ DE „CAMPIONI ASCUNȘI” PRECUM MORELO

La ceremonia de inaugurare, Reinhard Löhner, directorul general al MORELO, a vorbit nu numai despre o „veritabilă piatră de hotar pentru MORELO, ci și despre un stimulent puternic pentru întreaga regiune”. Dacă până acum câțiva ani era „normal” ca angajații să facă zilnic drumul de la Schlüsselfeld la Bamberg, Würzburg sau chiar Erlangen și Nürnberg, datorită unor „campioni ascunși” precum MORELO, traseul invers este acum, de asemenea, „o opțiune reală pentru un număr din ce în ce mai mare de persoane”.

S-au întâmplat multe lucruri aici, în Schlüsselfeld (sediul Morelo). Recent, am pus piatra de temelie pentru extinderea planificată a fabricii noastre și am început operațiunile regulate la campingul nostru MORELO. Acum le putem oferi membrilor clubului nostru de clienți VIP un bonus special: Locurile excelente LandYachting – destinații de vis selectate și testate special pentru clienții noștri MORELO.

În curând va veni din nou momentul în care cel mai mare târg de turism mobil din lume își va deschide porțile: Caravan Salon Düsseldorf! Producătorul german Morelo, vă așteaptă să îi treceți pragul standului A07 din hala 5, standul A07.

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Retrospectiva CMT 2020 Stuttgart, primul mare târg de caravaning din Europa

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857