21.05.2024

MORELO își extinde showroom-ul și spațiul de producție

Producătorul german de autorulote FIRST CLASS REISEMOBILE – MORELO își extinde atât spațiul de producție cât și showroom-ul în această perioadă.

Primul gazon va fi transformat în curând la MORELO: producția și showroom-ul vor fi extinse în două faze de construcție cu un total de 4.350 m².

“Dacă vă gândiți în prezent la ideea de a achiziționa un MORELO, avem vești deosebit de bune pentru dvs.: Vă vom oferi pachetul electric „Energie Lithium Power“ gratuit! Și cei care ar dori să-și îmbunătățească performanța MORELO ar trebui să arunce o privire mai atentă asupra ofertei speciale fantastice a Tec-Power” spune Robert Crispens – Managing Director la compania MORELO.

„Starea actuală datorată pandemiei COVID este, desigur, mai puțin plăcută, motiv pentru care ne vom muta evenimentul MORELO OPEN 2021 în vară, pentru orice eventualitate. Suntem totuși siguri că sezonul de camping este pe cale să înceapă în curând. Dacă totuși îți lipsește echipamentul adecvat, îți recomandăm magazinul de echipamente de camping Berger, unde toți membrii clubului VIP pentru clienți vor primi gratuit o geantă frumoasă pentru facultate” mai adaugă Robert Crispens.

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Sfaturi și echipamente de siguranță pentru autorulote

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857