12.06.2024

Moș Crăciun aduce discount de 25% la închiriere autorulotă pentru 2019

Moș Crăciun vine cu autorulota!

Dacă plănuiți o excursie pentru 2019, altfel decât cu avion, hotel, masă la ore fixe, puteți să experimentați turismul cu autorulota. Unii spun că este scump, dar acest gen de turism nu este și nici nu trebuie să fie unul ieftin. Sunt costuri mari de achiziție, întreținere etc. În restul Europei, acest gen de turism este unul foarte dezvoltat. Și nici acolo nu este ieftin. Prin turismul la hotel cumperi o excursie clasică, prin turismul cu autorulota cumperi experiențe. Dacă mergi de două sau trei ori pe an nu rentează să cumperi autorulotă, ieși mai bine dacă închiriezi una.

Poți merge la ski cu autorulota!

Poți călatori la mare, pe plajă cu autorulota!

Practic ai mașina și hotelul în același loc. Nu ești limitat doar la localitatea unde ai rezervat hotelul, poți explora mai multe orașe, mai multe țări într-o vacanța.

Fiind perioada cadourilor, Moș Crăciun vine cu ofertă de -25% discount pentru doritorii de vacanțe cu autorulota. Poți beneficia de aceasta ofertă dacă închiriezi minim 10 zile în 2019.

Mai multe detalii, rezervări, informații le puteți obține de la Moș Crăciun La-La campers.

„Tu alege-ţi doar anotimpul preferat pentru 2019, iar noi îţi facem o super reducere pentru închirierea autorulotei pentru minim 10 zile. Călătoreşte mai mult la tarife mai mici cu 25%. Clienţii La-La Campers beneficiază de încă 5% reducere. Pentru rezervări şi informaţii: contact@La-La.ro sau 0726 24 90 70″ – Mihai Lala – La-La campers

Text: VANgabnd.eu – Motorhome Travel Adventure

Photo: La-La Campers

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857