21.05.2024

Noul camper van Globe-Traveller Falcon va fi prezentat oficial la CMT Stuttgart

Producătorul polonez Globe-Traveller prezintă, începând de mâine la CMT Stuttgart, cel mai nou model de camper van – Falcon.

Am întrebat atât persoanele care călătoresc cu autorulota mai mult de 3 luni pe an, cât și profesioniștii din industrie, ce consideră că este „necesar” în materie de echipamente pentru autorulote. I-am întrebat pe dealeri ce modificări fac clienții la rulotele noastre după un timp de utilizare și ce elemente de echipare adaugă cel mai des. Și ne-am folosit de acest feedback pentru a crea un vehicul care este atât confortabil, cât și funcțional” spune producătorul polonez.

Globe-Traveller Falcon este construit pe platforma fiabilă Volkswagen Crafter, 4×4.
Cu o podea dublă și o izolație excelentă, acest camper van este potrivit pentru călătorii în orice anotimp și este echipată cu o varietate de elemente de înaltă calitate, cum ar fi un panou fotovoltaic de 320W, baterii LiFePO4 cu o capacitate de 400Ah, un router Peplink BR1 Pro 5G WiFi dual modem, o toaletă fără apă Clesana și o plită ceramică pe gaz Dynacook.
Falcon este disponibil și în varianta „fără gaz” pentru cei care preferă să nu aibă o instalație de gaz în rulota lor.

Am acordat atenție celor mai mici detalii, inclusiv un nou design al băii, o oglindă iluminată și un spațiu de garaj organizat pentru scaune, masă și echipament sportiv. Toate acestea vin într-un pachet compact care măsoară doar 5,99 metri în lungime!
Globe-Traveller Falcon este un micuț și confortabil camper van. Perfect pentru cei cărora le place să călătorească și să exploreze lumea cu stil!

Globe-Traveller Falcon va putea fi văzut începând de mâine la CMT Stuttgart, expoziție care se va desfășura în perioada 14-22 ianuarie la Messe Stuttgart.

Foto: Globe-Traveller

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Ce este toaleta compost pentru pentru RV-uri

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857