13.06.2024

Noul Dethleffs Trend oferă și mai mult confort pentru călătorii și locuințe

Pentru anul 2024, Dethleffs a actualizat cea mai bine vândută serie de rulote Trend. Producătorul german a îmbunătățit în profunzime motorhome-ul său de gamă medie cu un exterior redesenat, un nou interior, o specificație standard care include numeroase caracteristici suplimentare, precum și pachete de echipamente atractive. Noul Dethleffs Trend își va face debutul la târgul CMT din ianuarie 2024 de la Stuttgart, înlocuind seriile anterioare Trend și Pulse/Pulse Classic.

Dethleffs și-a actualizat cea mai bine vândută serie de rulote, Trend, și va folosi noul model pentru a-și repoziționa rulotele în segmentul de mijloc de gamă. Noul Dethleffs Trend, derivat din seriile anterioare Pulse, Pulse Classic și Trend, se mândrește cu un aspect și caracteristici îmbunătățite, menținând în același timp un preț sub cel al seriilor Pulse și Pulse Classic.

Ca și până acum, noul Dethleffs Trend va fi disponibil atât în modele Low Profile, cât și în modele A Class. Exteriorul redesenat al noului Trend, care include o margine spate retractată, subliniază aspectul dinamic al conversiei. Modelele T Low Profile sunt echipate cu luminatorul cu formă aerodinamică (cu un geam de acoperiș care se deschide), văzut anterior la modelul Pulse Classic. Noile modele A Class au moștenit, de asemenea, designul frontal de la Pulse și dispun acum de o ușă de cabină în stânga, ca standard.

La intrarea în salonul noului Trend, sunteți întâmpinați de o ambianță caldă și confortabilă datorită mobilierului cu decor din lemn cu granulație încrucișată, suprafețelor gri contrastante, țesăturilor de tapițerie în culori coordonate și plafonului contemporan de culoare închisă. Formele moderne și liniare caracterizează construcția mobilierului. Ca un bonus plăcut, dulapurile de deasupra capului din noul Trend oferă mai mult spațiu de depozitare decât predecesorii lor. Mai mult, modelele cu un singur pat oferă și mai mult spațiu de depozitare datorită dulapurilor de deasupra capului de jur împrejur și celor două dulapuri de deasupra paturilor.

În versiunile T/I 7057 EBL și DBL, două bănci longitudinale și scaunele standard ale căpitanului formează un salon spațios pentru până la șase persoane. Celelalte configurații dispun de o semidinetă clasică cu o banchetă transversală în al doilea rând. În spatele salonului de ședere se află bucătăria gourmet, care oferă o plită pe gaz cu două focuri, mult spațiu de depozitare în sertare și un sistem de șine Multiflex. Frigiderul de 142 de litri este instalat într-o poziție ridicată. În amenajările T/I 7057 EB, T/I 7057 EBL și T/I 7057 DBL, o baie centrală spațioasă se extinde între bucătărie și dormitor. În amenajările mai scurte T/I 6817 EB și T/I 6877, Dethleffs a prevăzut o baie compactă și un duș integrat. O caracteristică inedită a tuturor modelelor Trend este podeaua complet plană, fără trepte – și, prin urmare, fără pericol de împiedicare – între cabină și baie.

Dethleffs oferă noul Trend în trei variante de pat. În configurația T/I 6877, Trend primește pentru prima dată un pat franțuzesc. Această amenajare creează suficient spațiu pentru un dulap de la podea la tavan, precum și pentru un scaun lateral larg în salonul de ședere. Dispunerea T/I 7057 DBL este echipată cu un pat queen reglabil pe înălțime. Trei dintre noile amenajări Trend sunt disponibile cu paturi de o persoană – paturile cu profil redus sunt instalate standard, asigurând un acces ușor. Cu toate acestea, o versiune înaltă este disponibilă opțional pentru clienții care preferă un spațiu de depozitare suplimentar în garajul din spate. În timp ce modelele Clasa A sunt dotate standard cu un pat rabatabil în cabină, modelele cu profil redus sunt disponibile opțional cu un pat rabatabil electric deasupra salonului de ședere.

Garajul mare din spate are o ușă atât pe partea stângă, cât și pe partea dreaptă, cu operare comodă cu o singură mână. Extensia șasiului rabatabil din spatele punții spate creează un garaj potrivit pentru biciclete, cu înălțimi libere de până la 110 cm. O șină de ancorare suplimentară montată în partea superioară facilitează și mai mult fixarea încărcăturii.

Noul Dethleffs Trend se bazează pe Fiat Ducato cu motorul său diesel de 140 CP (103 kW) care respectă standardul de emisii Euro 6d Final. O versiune cu un motor de 180 CP (132 kW) este disponibilă opțional.

foto: Dethleffs

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Vizită surpriză la autorulotă pe Valea Cerbului

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857