23.06.2024

O nouă platformă pentru vânzări RV-uri s-a deschis de azi

De azi, cei care doresc să își vândă rulotele sau autorulotele, au la dispoziție o nouă platformă dedicată. 

Este vorba mai exact de o platformă de vânzari autorulote și rulote second hand: https://rulote-sh.ro

Această platformă este singura platformă specializată în vânzarea de rulote și autorulote second hand din România, iar cel mai important lucru pentru cei care vor să-și vândă auto(rulota) – anunțurile sunt gratuite!

 

Această platformă se adresează tuturor rulotiștilor sau camperiștilor care vor să își vândă rulota sau autorulota, implicit doritorilor, pasionaților de caravaning care vor să își achiziționeze o rulotă sau autorulotă sh.

Pe aceasta platformă au fost preluate anunțurile de vânzări second hand ale unor firme importante din Europa: Palmo – Germania si Auyantepuy – Franța urmând să se preia anunțuri și din alte alte țări precum Olanda, Italia și Spania.

Dar în principal această platforma este dedicată anunțurilor de vânzare ale proprietarilor de rulote și autorulote din România.

“Cred că este nevoie și în România de o astfel de platformă având în vedere avântul pe care îl ia această piață în ultimii ani.” – ne spune Tiorean Vasile de la Rulote SH.

Această platformă are ca scop facilitarea conexiunii dintre un vânzător și potențiali cumpărători de rulote și autorulote second hand. Legatura este facută direct între părți,  exact ca pe celelalte platforme de anunțuri gen OLX, Autovit, LaJumătate etc. doar că această platformă este dedicată în exclusivitate vânzărilor de rulote și autorulote second hand. Pe platformă nu vor fi acceptate rulote și autorulote noi.

Text: RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Convenția Anuală de Caravaning din România, ediția a 2-a

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857