19.05.2024

Orice altceva decât obișnuit: Eriba prezintă noua generație de rulote Touring

  • O nouă identitate de marcă, o nouă gamă de modele: Eriba lansează noua generație de rulote Touring
  • Două noi linii de echipare cu caracteristici speciale atât la interior, cât și la exterior
  • Timp de 65 de ani, rulota Touring a combinat elemente iconice și contemporane în limbajul său distinctiv de design
  • Preț de bază Touring 530 (valabil pentru Germania) de la: 26.990 EUR

Marca Eriba este sinonimă cu calitatea și funcționalitatea și a modelat lumea călătoriilor cu rulotele sale inovatoare încă din 1957. Când vine vorba de design, aerodinamică și confort la condus, Eriba Touring a stabilit noi standarde încă de la construcția „Troll” original. Caravana cult este singurul model al mărcii care a rămas în producție continuă timp de 65 de ani, iar caracterul său distinctiv o face să fie cea mai de succes gamă de modele a companiei.Cu două noi linii de echipare și caracteristici ingenioase atât la interior, cât și la exterior, Eriba a conferit caravanei sale cult un aspect deosebit în acest an model, în deplină concordanță cu sloganul: „Anything but ordinary”. În același timp, Eriba își consolidează poziția în cadrul gamei de produse. „Cu noul Eriba Touring, lansăm pe piață un produs care reflectă spiritul vremii – nu doar acum, ci și în anii următori. Un nou produs care reprezintă o evoluție reală în istoria de 65 de ani a rulotei Touring, care se mândrește cu eleganță și finețe – atât la interior, cât și la exterior„, spune Matthias Binder, Brand Manager Eriba.

Caravana cultă cu un aspect distinctiv

Tipic Touring: cu partea frontală aerodinamică și forma unică a caroseriei, gama de modele a rămas întotdeauna fidelă designului său original – iar noua generație continuă această tradiție. Ca de obicei, a fost utilizată construcția tubulară aerodinamică din oțel inspirată de designul aeronavelor, care asigură caracteristici bune de ținută de drum, siguranță sporită la condus și un consum mai mic de combustibil. Dimensiunile compacte ale vehiculului, înălțimea totală redusă de 226 cm și greutatea redusă a încărcăturii fac din Touring un companion de călătorie foarte manevrabil, care este potrivit chiar și pentru vehicule de tractare mai mici, precum și pentru mașini hibride și electrice.Designul iconic și atemporal se regăsește în fiecare detaliu al noii generații. Noile componente suplimentare, cum ar fi pasajele roților, luminile din spate sau suporturile pentru plăcuțele de înmatriculare, subliniază aspectul retro al vehiculului (disponibil, de asemenea, opțional, cu un aspect cromat). O bară de tracțiune extinsă cu un capac din aluminiu sporește stabilitatea și confortul la volan, facilitând totodată instalarea și utilizarea suportului pentru biciclete. Privită din exterior, partea din spate are un aspect mai puțin angular datorită secțiunii de bază drepte. Acest lucru creează, de asemenea, un spațiu de depozitare suplimentar în interior, care poate fi accesat cu ușurință datorită suporturilor de pat decalate. Acoperișul pop-up cu ferestre din pânză, încercat și testat, menține climatul interior confortabil și asigură un spațiu generos pentru cap de 195 cm în interiorul rulotei. Cu trei culori exterioare diferite – Carrara White, Crystal Silver și White Silver – și șapte configurații diferite, nu există limite în ceea ce privește opțiunile de personalizare și, indiferent de nevoile dumneavoastră, veți găsi vehiculul potrivit pentru dumneavoastră.

Unicitate dublă: noile linii de echipamente „Legend” și „Urban”

Interiorul modelului Touring are un aspect și o senzație nouă și glorioasă, dominat de două finisaje diferite de mobilier modern: linia de echipare „Legend”, mai clasică, cu nuanțe mai închise, și linia de echipare „Urban”, mai extravagantă, cu culori vii. Opțiunea „Legend” este caracterizată de finisajul de mobilier „Biarritz”, care prezintă un lemn rafinat cu o granulație elegantă. Efectele metalice de bronz și auriu, mânerele din metal maro închis și ușor curbate cu margine de bronz, precum și finisajele subtile ale suprafețelor – inspirate de materiale precum marmura și piatra – subliniază și mai mult aspectul premium din interiorul vehiculului. Acest lucru este contrastat de culoarea complementară „Tip Printed”, cu o textură de in rezistentă la zgârieturi, de buzunarul din pâslă realizat din lână reciclată, precum și de suportul pentru paltoane din piele vegană cu relief, cu un design împletit.

Pe de altă parte, linia de echipare „Urban” se caracterizează prin extravaganță, precum și prin utilizarea unor materiale precum fetrul și metalul, combinate cu culorile îndrăznețe și complementare „Nugget Gold”, „Tango Red” și „Harbour Blue”. Finisajul mobilierului „Tindari” constă într-un lemn modern, cu o granulație fină. Acoperirea de suprafață rezistentă la zgârieturi, cu un efect marcant de marmură neagră, contrastează cu un finisaj luminos pentru pereții laterali, un finisaj alb, mat/iridescent pe ușile dulapurilor, precum și mânerele de ușă argintii. La fel ca la Touring „Legend”, lâna reciclată este utilizată și pentru buzunarul din pâslă, în timp ce suportul pentru haine este disponibil fie cu un design din nubuc premium, fie din piele netedă, ambele cu cusături în formă de diamant. Ca de obicei, există, de asemenea, o serie întreagă de opțiuni de personalizare pentru toate gusturile, inclusiv o gamă largă de țesături diferite, de exemplu.

 

Inteligent și incredibil de spațios, în ciuda dimensiunilor sale compacte

Indiferent de linia de echipare pe care o alegeți, noua generație Touring dispune de un frigider cu absorbție mai mare, de 81 de litri, cu o capacitate cu 15 procente mai mare, precum și de dulapuri de deasupra capului pentru un spațiu de depozitare suplimentar – cu inserție de fleece pentru prima dată pentru un aspect modern. Un nou concept de iluminat este garantat pentru a vă face să vă simțiți ca acasă la bord. Acesta include o iluminare ambientală indirectă în colțurile dulapurilor de deasupra capului, precum și o lumină multifuncțională, alimentată cu baterii reîncărcabile, care poate fi folosită fie ca lumină de lectură, fie ca lanternă sau ca lumină ambientală. Opțional, sunt disponibile lumini suplimentare deasupra dulapurilor de deasupra capului, precum și două lumini multifuncționale suplimentare. Datorită noilor întrerupătoare basculante, lumina poate fi acum pornită și oprită atât de la intrare, cât și din zona de dormit. În ciuda dimensiunilor sale compacte, bucătăria dispune de un spațiu de depozitare amplu și o suprafață de lucru mare. Acest spațiu poate fi extins și mai mult datorită capacului din sticlă al plitei cu gaz cu două arzătoare și a unui capac opțional pentru chiuvetă, care poate fi folosit și ca placă de tăiere. Pentru prima dată, în bucătărie se găsește un recipient multifuncțional sustenabil, care poate fi folosit pentru plante, ustensile de gătit sau ca recipient de depozitare, compus în proporție de 94% din plante și material organic. Baia este, de asemenea, incredibil de spațioasă: există un raft cu curele de întindere, o chiuvetă și un suport pentru prosoape pentru a vă găzdui toate lucrurile. Oglinda reglabilă în înălțime se deplasează în sus și în jos odată cu acoperișul pop-up; o oglindă cu mărire magnetică este, de asemenea, o noutate. Un echipament de duș, care include un cap de duș și o perdea de duș și poate fi folosit și ca duș extern, este disponibil ca opțiune.

A avea un pat confortabil este, de asemenea, o prioritate absolută în noul Touring. În funcție de amenajare, există un pat transversal sau longitudinal în spate sau un pat supraetajat în față. Alternativ, zona de relaxare poate fi transformată, de asemenea, într-un pat suplimentar. Pe lângă garderoba mare cu o bară de haine, mai mult spațiu de depozitare poate fi găsit sub paturile rabatabile. Noile tapițerii opționale, ușor șanfrenate, pentru zona de relaxare au un spătar înalt, astfel încât să puteți petrece orele în confort alături de cei dragi. Noul pachet multimedia, cu o selecție mare de canale DAB+ și sunet de înaltă calitate, inclusiv conectivitate Bluetooth, vă va întreține seara sau când vremea este rea.

Foto:©Hymer GmbH & Co. KG

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Cetatea Medievală Marienburg din Feldioara – Discover Romania

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857