23.06.2024

Parcare pentru autocaravane din Llanes, Spania, nu corespunde tuturor așteptărilor

Consiliul Local al orașului Llanes din nordul Spaniei a construit o parcare pentru autocaravane dar care nu corespunde așteptărilor.

Consiliul Local din Llanes, Spania, a construit singura parcare pentru autocaravane, situată în zona La Talá. Autocaravanele pot parca maxim 48 de ore – este o parcare de tranzit, nu un camping. Majoritatea autorulotiștilor sunt mulțumiți de noile instalații, deși cred că pot fi îmbunătățite.

Consiliul Local al orașului este responsabil pentru gestionarea directă a instalațiilor sale iar prețul pentru parcare este de 3 euro pe noapte și 1 euro suplimentar pentru umplerea rezervorului cu apă. Pentru turiști este un preț rezonabil.

Cu toate acestea, clienții acestei parcări nu sunt de acord cu privire la regularizarea propusă de Guvernul Principatului într-un decret care limitează timpul de parcare la 48 de ore.

Primăria Llanes intenționează să modifice ordonanța municipală pentru a crește perioada de ședere în lunile când fluxul turistic este scăzut.

Parcarea are capacitatea pentru 19 campere care pot să înnopteze simultan.

Investiția alocată de Consiliului Local pentru construcția și amenajarea acestei parcări pentru autorulote a fost de 141.445 de euro.

Sursa: www.elcomercio.es

Foto: www.areaspla.com

Text: VANgabond.eu – travel | motorhome | Romania

Poate vă interesează să vedeți și articolul: https://www.rvtravel.eu/targul-din-valladolid-a-marit-numarul-de-locuri-de-campare-la-38/

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857