19.04.2024

Pentru toți cei care se simt „acasă în lume”, CARAVAN SALON devine centrul lumii caravaningului

Călătoriile mobile – mult mai mult decât o simplă vacanță. Este o atitudine față de viață pe care din ce în ce mai mulți suporteri o descoperă acum pe cont propriu. Pentru toți cei care se află „acasă în lume”, CARAVAN SALON va deveni centrul comunității de caravaning în perioada 25 august – 3 septembrie. Pe o suprafață de 250.000 de metri pătrați, peste 720 de expozanți vor prezenta rulote, autorulote și rulote de camping pentru toate gusturile și pentru toate bugetele. În plus, vizitatorii vor găsi în cele 16 hale și în spațiul exterior vehicule de bază, accesorii, piese detașabile, corturi, rulote, destinații de vacanță, precum și campinguri și locuri de campare pentru rulote. Timp de zece zile, CARAVAN SALON va fi cea mai relevantă platformă internațională de vânzări pentru agrementul mobil și punctul culminant anual pentru toți pasionații de caravaning. Pe lângă gama sa diversificată de produse și alegerea largă de servicii de caravaning, târgul de top va oferi din nou o gamă variată de evenimente secundare care gravitează în jurul petrecerii timpului liber mobil. Promoțiile speciale și numeroasele atracții pline de acțiune și distracție îi invită pe cei mici și pe cei mari să viziteze Centrul Expozițional Düsseldorf. În plus, CARAVAN SALON s-a transformat, de asemenea, într-o platformă cheie de dialog pentru experți și asociații industriale din întreaga lume.

Împreună cu Camper Tobi, unul din cei mai cunoscuți youtuberi din Germania în P1 de la Messe Düsseldorf

În Germania există în prezent aproape 4.700 de parcuri pentru rulote cu peste 71.000 de locuri de parcare – insuficient pentru a ține pasul cu numărul tot mai mare de autorulote. O evoluție care aduce, de asemenea, în atenție tot mai multe locuri de parcare în locații nebănuite și care oferă unui număr din ce în ce mai mare de regiuni șansa de a beneficia de boom-ul caravaningului.
În acest context, CIVD, ADAC și DTV lansează o invitație la cea de-a 3-a ediție a Deutscher Stellplatz-Tag (Ziua germană a amplasamentelor), organizată la CARAVAN SALON din Düsseldorf, sub titlul „durabil, digital și informativ – ce ne mișcă și cum progresăm”, luni, 28 august 2023. Programul evenimentului, la care participă experți de lungă durată din industrie și oameni de știință, promite informații interesante despre proiecte turistice compatibile cu natura, despre rentabilitatea infrastructurii de încărcare în parcurile de rulote și campingurile, despre așteptările chiriașilor în ceea ce privește cazarea peste noapte și despre ce crede Generația „Z” despre turismul cu rulote.

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Cum să previm condensul într-o autorulotă – câteva sfaturi

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857