22.04.2024

Peste 75.000 mp de spațiu expozițional la CMT 2020

În perioada 11-19 ianuarie 2020, la Stuttgart, Germania, are loc CMT 2020 – The Holiday Exhibition

Peste 75.000 de metri pătrați de spații vor fi disponibili pentru expozanți, vizitatori, pentru pasionații de caravaning.

„În acest an, vizitatorii noștri pot aștepta cu nerăbdare cea mai mare și diversă secțiune de caravaning”, a spus directorul echipei CMT, Alexander Ege.

În cele șase săli ale CMT 2020, vor expune producători de rulote și autorulote, accesorii, camping și timp liber. Vor fi expozanți producători de vehicule off-road, remorci cu corturi, accesorii, campervanuri.

În hala 2, Knaus Tabbert va prezenta inovațiile la diferitele branduri, în timp ce în hala 3 vor fi prezenți producătorii din segmentul premium.

La acest târg, puteți găsi orice accesoriu pentru rulotă sau autorulotă, vizitatorii vor găsi tot ceea ce face vacanța într-o casă mobilă sau o rulotă și mai confortabilă. Campervanurile voi avea o hală dedicată acestui segment de vehicule de recreere (RV).

Alexander Ege: „Dimensiunea secțiunii de rulote la CMT a crescut cu peste 5.000 de metri pătrați comparativ cu anul precedent. Ne bucurăm că putem oferi vizitatorilor CMT o alegere mai mare ca rezultat și să arătăm diversitatea campingului și a rulotei chiar mai pe larg ”.

Pe drumurile din Germania se vede o creștere a acestui tip de turism (cu autorulota), cifrele aratând o creștere an de an a înmatriculărilor pe acest segment. Tot mai mulți proprietari de autorulote se plâng – mai ales în plin sezon – că nu sunt suficiente locuri de campare.

La CMT, luni, 13 ianuarie 2020, profesioniștii din turism, managerii de camping și factorii de decizie municipali se vor reuni la CMT Parking Summit, în Centrul de Congrese Vest, – Messe Stuttgart, pentru a discuta despre crearea de noi locuri de parcare pentru autorulote și rulote.

La rubrica „Care este situația parcării?”, experți vor oferi sfaturi pentru planificarea optimă și crearea locurilor de parcare, reprezentanții municipali vor vorbi despre oportunități de finanțare, iar site-urile de camping și operatorii locali de parcare pentru autorulote vor prezenta rapoarte valoroase.

Călătorie și infrastructură

Datorită locației sale direct între aeroport și autostradă, Centrul Târgului din Stuttgart se bucură de conexiuni perfecte de transport: autostrada A8, Aeroportul Stuttgart și sistemul de cale ferată suburbane S-Bahn, chiar în afara ușii din față, asigură că deplasarea este plăcută și scurtă. Zonele târgului conțin câteva sute de locuri de parcare pentru campere și oferă o conexiune electrică, eliminarea deșeurilor și o stație de eliminare a toaletelor chimice. Datorită cererii înalte, capacitatea de parcare la, și în jurul Centrului Târgului din Stuttgart va fi din nou extinsă semnificativ pentru CMT 2020.

Text: RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Photo: Messe Stuttgart

Convenția Anuală de Caravaning din România, ediția a 2-a

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857