21.05.2024

Poliția alungă turiști ilegali cu autorulotele din nordul Germaniei

Pe 23 noiembrie 2020, în jurul orei 13:50, o patrulă de poliție a găsit o autorulotă cu plăcuțe de înmatriculare Bautzen într-o parcare de pe Landesstrasse 29 în nordul Germaniei

În noaptea de 22 noiembrie 2020 – 23 noiembrie 2020, ofițerii de la secția de poliție Barth din portul Damitz de lângă Prohn, Germania, au descoperit o autorulotă Ford cu plăcuțe de înmatriculare din Hamburg. Un tânăr de 20 de ani și unul de 21 de ani au dormit în vehicul. Ambii turiști sunt cetățeni francezi și studiază în Brandenburg. Au stat în scopuri turistice și au declarat că nu știu despre interdicția de intrare în statul Mecklenburg-Vorpommern.

Tot pe insula Rügen, mai exact în satul Suhrendorf de pe insula Ummanz, o mașină Mercedes-Benz cu plăcuță de înmatriculare Pirna a fost parcată într-o parcare de lângă șosea pe 22 noiembrie 2020, în serile târzii. În vehicul se afla un german de 33 de ani din Saxonia, care făcea kitesurf pe insula Rügen.

Nu a fost singurul care a venit în Mecklenburg-Vorpommern pentru a face kitesurf dintr-un alt stat weekendul trecut. Un german în vârstă de 31 de ani și un german în vârstă de 37 de ani se aflau pe plaja din Kreptitz lângă Wiek pe 22 noiembrie 2020 în jurul orei 14:30. Au fost inițiate proceduri contravenționale administrative împotriva tuturor persoanelor menționate mai sus pentru încălcarea ordonanței de stat cu privire la interdicțiile de deplasare pe timpul pandemiei de coronavirus. În plus, li s-a cerut să părăsească statul.

Sursa: Secția de poliție Stralsund

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Sfaturi și echipamente de siguranță pentru autorulote

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857