19.05.2024

Poți câștiga o autorulotă sau rulotă Dethleffs la concursul aniversar

Cu ocazia aniversării a 90 de ani, compania germană Dethleffs a anunțat o tombolă în care câștigătorul va primi o rambursare integrală a achiziției unui vehicul al mărcii în 2021, anul aniversării sale.

Anul 2021 va marca aniversarea a 90 de ani de la invenția caravanei Dethleffs. Această realizare a lui Arist Dethleffs este sărbătorită cu multe concursuri pe parcursul anului. Cireașa de pe tort va fi extragerea premiului aniversar – o rulotă sau autorulotă.

Câștigătorului i se va rambursa prețul de achiziție al noului vehicul Dethleffs (rulotă sau autorulotă), achiziționat în perioada promoțională. Rambursarea include prețul de bază al vehiculului, echipamentul opțional, TVA, precum și eventualele costuri de transport.

Premiul aniversar va fi extras numai din rândul cumpărătorilor unui nou vehicul Dethleffs – șansele de câștig sunt în mod corespunzător imense!

Am conceput un concurs ușor diferit pentru aniversare, în care, în primul rând, șansele de a câștiga sunt foarte mari și nu se sortează orice model din gama noastră, ci mai degrabă clienții pot obține înapoi prețul pe care l-au plătit pentru rulotă sau autocaravana viselor lor, pe care ei înșiși le-au ales” spune Alexander Leopold, președintele Consiliului de administrație al Dethleffs.

Condiții de participare

Condiția preliminară pentru participare este achiziționarea unui vehicul Dethleffs nou de la un dealer Dethleffs pe parcursul anului calendaristic 2021, adică între 01/01/2021 și 31/12/2021 (perioada de promovare). Participanții trebuie să poată prezenta un contract de cumpărare care a fost semnat și datat în perioada de promovare. Data oficială a contractului de cumpărare va fi decisivă. Datele despre participanți introduse pe pagina formularului (distribuitorul dvs. vă va furniza aceste date în momentul achiziției) trebuie să fie identice cu datele cumpărătorului din contractul de cumpărare.

Toate condițiile de participare le găsiți aici: www.dethleffs.de/conditions-of-participation

În România, firma Campero din Suceava este dealerul Dethleffs.

RVTravel.eu – travel motorhome Romania

Fabrica Trigano din zona Valdelsa, Italia a fost atacată de hackeri

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857