12.06.2024

Premiere la Camping and Caravanning Expo 2022, 15-17 aprilie, Sofia

Camping and Caravanning Expo 2022 – cel mai mare eveniment din industria de camping, caravaning și activități în aer liber va găzdui 50 de expozanți. Aceștia vor prezenta noi modele de vehicule de vacanță, mașini de turism, corturi, echipamente și accesorii care nu au fost prezentate public în Bulgaria până în prezent. Vizitatorii expoziției vor avea ocazia unică de a vedea live, între 15 și 17 aprilie, în parcarea Metro Sofia 1 de pe bd. Tsarigradsko

Iată doar câteva dintre ele:

Camper Center Hymer Bulgaria va prezenta în direct noile modele ale brandului german de autorulote Hymer. Printre acestea se numără Hymer Master Line B ML 880 I, Hymer MC T 680, Hymer MC I 680 și Hymer 4X4 Grand Canyon S CrossOver. Burstner Delfin 732 G Harmony Line și Rimor EVO 95 PLUS vor fi, de asemenea, expuse la Hymer Bulgaria Camper Centre.

Compania bulgărească Contempo Mobile va prezenta pentru prima dată publicului un prototip al caravanei sale. Fabricate în Bulgaria – rulotele Contempo au un design distinctiv, o construcție consolidată și o izolație sporită în comparație cu producătorii obișnuiți. Fiecare client poate alege parametrii personalizați, cum ar fi dimensiunile, grosimea pereților, amenajarea interioară, echipamentul și multe altele.

Cea de-a șaptea generație a modelului VW Multivan va debuta în Bulgaria, la Camping and Caravanning Expo. Noul Multivan este un vehicul versatil și multifuncțional, care se poate adapta la o multitudine de concepte de mobilitate. Exteriorul și interiorul au fost complet redesenate, fără a trăda ADN-ul caracteristic Multivan. Pentru prima dată, un sistem hibrid plug-in – Multivan eHybrid – este prezent în gama de motorizări. Noul Multivan oferă până la șapte locuri pe scaune individuale și poate fi comandat în cele trei versiuni de echipare „Multivan”, „Life” și „Style”. Îl veți vedea la standul Volkswagen LCV.

Cu ocazia sărbătoririi a 25 de ani de la lansarea primului Forester în 1997, Subaru va prezenta la Camping & Caravanning Expo modelul reînnoit, cu un design actualizat și caracteristici îmbunătățite. Noul Subaru Forester este echipat cu Symmetrical AWD, sistem hibrid e-BOXER și transmisie Lineartronic CVT.

Brandul german de lux premium pentru autorulote de lux MORELO își face debutul în Bulgaria la Camping and Caravanning Expo 2022 – între 15 și 17 aprilie în parcarea Metro Sofia 1. Toți fanii vehiculelor de lux vor avea ocazia să vadă pe viu MORELO LOFT, modelul 2022. Camperul va ajunge la expoziție direct de la fabrica din Germania. MORELO reprezintă pasiunea pentru călătorii și independență, oferind confort și funcționalitate maximă. MORELO este o marcă de autorulote de lux cu un design modern și elegant, multe facilități și, bineînțeles, materiale și manoperă de înaltă calitate. Toate acestea îi fac să fie unul dintre cei mai buni din lume.

Printre rulotele bulgărești de la Camping and Caravanning Expo 2022 se va număra ZAVET Z1. Aceasta este o adevărată rulotă off-road, proiectată și construită integral în Bulgaria. ZAVET Z1 este compact, ușor, dar suficient de rezistent pentru a vă urma oriunde doriți să mergeți. Cel mai mare avantaj al său este că poate fi remorcat de orice vehicul, deoarece cântărește doar 650 kg. Este o rulotă care este întotdeauna gata de plecare, fără a pierde timp prețios cu împachetarea.

Dimbo va prezenta noile modele Laika, toate din 2022, pe cele mai recente șasiuri Fiat. Este vorba despre modelele de lux complet integrate de 7,00 și 7,40 metri, Ecovip H3109 și Ecovip H4109, care sunt disponibile în diferite combinații cu 140 sau 160 CP, cu cutie de viteze manuală sau automată cu 9 trepte. Acestea sunt modele cu două paturi duble, cu posibilitatea de a le transforma într-un pat de dormit mare și un pat rabatabil în față. De asemenea, va fi prezentat în premieră un alt Laika Ecovip H3110 cu un pat complet în spate și un pat rabatabil în față.

Vagabond Home – cortul auto bulgăresc va fi prezentat în cadrul expoziției. Complet dezvoltat și prototipat în Bulgaria. Ideile principale ale designului său sunt de a fi confortabil, de a economisi timp, mobil și rezistent la intemperii. Acesta combină avantajele unui cort auto și ale corturilor de expediție cu două straturi. Putem spune cu siguranță că Vagabond Home este primul cort auto cu strat dublu! Cele două straturi de țesătură creează ventilație naturală, izolare termică și previn condensarea.

Și încă un exponat Made in Bulgaria – caravana tip lacrimă Ranilu-G. Aceasta este o rulotă compactă, mobilă, potrivită pentru mașinile cu motoare mai mici. Ranilu-G are o mică bucătărie dotată cu chiuvetă, frigider, baterie de 80Ah cu posibilitatea de a instala un panou solar, zonă de dormit cu o saltea de 134/190 cm, dulapuri și rafturi pentru lucruri mici, prize și USB.

Camping and Caravanning Expo 2022 are loc între 15 și 17 aprilie 2022 în parcarea Metro Sofia 1. Intrarea este gratuită.

Camping and Caravanning Expo este organizat de Camping.bg

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Vizită surpriză la autorulotă pe Valea Cerbului

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857